Descriere

Stepa IT SRL este o companie specializata în servicii custom software, însa detine în portofoliul produse soft necesare oricarui tip de activitate.

Echipa noastra depune eforturi pentru a oferi clientilor cele mai bune valori în raport cu timpul si resursele consumate. Beneficiind de o inginerie software puternic, organizatorice si abilitati de comunicare noi credem ca gestionare eficienta a fluxului de informatii sunt factori-cheie pentru a atinge succesul în industria serviciilor de software.

Misiunea

Într-o lume în care afacerile tind tot mai mult sa se globalizeze, STEPA IT, oferta posibilitatea utilizarii solutiilor software de ultima generatie pentru eficientizarea activitatilor dintr-o societate.

Avem convingerea ca aportul nostru poate fi benefic oricarei afaceri care doreste sa profite de perspectivele oferite de aplicatiile software de tip ERP.

Solutii

Solutii oferite se datoreaza unei echipe de specialisti în programare analitica si scriptica pe baza unor tehnologii de programare de ultima generatie, usor de updatat si cu posibilitati diverse de dezvoltare.

Aplicațiile companiei Stepa IT SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!