Descriere

...a fost înfiinţata in Bucureşti in 1999 ca subsidara a Singular Software, astăzi SINGULARLOGIC. In saisprezece ani de existenta, SingularLogic a dovedit ca a devenit un partener de încredere IT al multor societati comerciale, oferind soluţii informatice de tip ERP (Enterprise Resources Planning), soluţii de Retail, Bi, CRM, integrări de soluţii informatice si chiar dezvoltări la cerere.

Produsele noastre se adresează tuturor compartimentelor unei întreprinderi şi deasemenea aproape oricărui tip de întreprindere: de producţie, de construcţii, comerţ cu amănuntul, comerţ en-gros, distribuţie, transport, prestatoare de servicii de orice fel, etc.

Cu ajutorul unor tehnologii de succes şi pe baza ştiinţei noastre de a lucra la o scarã globalã, SingularLogic a devenit furnizorul global al tuturor nevoilor IT ale clienţilor noştri. Soluţiile noastre pot servi companiilor indiferent de sectorul de activitate al acestora.

Aplicațiile companiei SingularLogic Romania

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la SingularLogic Romania

Singular Retail System vine si in Mega Mall Bucuresti.

Bine-cunoscut și iubit de milioane de oameni din întreaga lume, brandul Marks & Spencer oferă un segment fashion de înaltă calitate, preparate premiate și articole pentru casă pline de stil și eleganță. Magazinele Marks & Spencer folosesc Singular Retail System - Sistem Informatic Integrat pentru Magazinul Modern Endetail.

Citește tot