Descriere

SETRIO dezvolta solutii software pentru industriile de sanatate si logistica din 2004, portofoliul actual cuprinzand peste 2.000 de clienti de tip farmacii si lanturi de farmacii, cabinete si clinici medicale, distribuitori si producatori. Printre clientii SETRIO se numara Richter Gedeon, Ropharma, Dona, Europharm Distributie, Linde Gas, MedLife etc.

SETRIO produce instrumente de lucru pentru eficientizarea resurselor, misiunea declarata fiind de folosire a tehnologiei ca ingredient de accelerare al proceselor operationale: organizatiile care isi valorifica datele pentru a obtine perspectiva si a construi procese inteligente le vor depasi pe cele care nu urmeaza acest traseu. Dintre solutiile dezvoltate: soluții de Retail si RP (Resource Planning), BM (Business Management), BI (Business Intelligence), Mobile SFA (Sales Force Automation), WMS specializat farma (Warehouse Management System), TMS ( Transport Management System), Module ERP ( raportare autoritati, picking, B2B ordering,GDPR, flux customizat).

Viziunea: prezenta in mediul business oriunde in lume unde solutiile digitale SETRIO pot aduce avantaj competitiv.

Aplicațiile companiei Setrio Soft

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Setrio Soft prezintă BizMedica, cel mai avansat software pentru organizarea clinicilor medicale

Setrio Soft, unul dintre cei mai importanți producători de software pentru sectorul sănătății din România, prezintă BizMedica, cel mai avansat software dedicat clinicilor de specialitate care își desfășoară activitatea cu practică exclusiv privată sau mixtă (privat și în contract cu CJAS).

Citește tot