Descriere

Bazându-se pe o vastă experiență în implementarea de soluții software pentru managmentul afacerii scribSoftware vă dezvoltă soluții software la cerere, puternice, ușor de utilizat și de învățat, cu prețuri accesibile, precum și suportul tehnic aferent perioadei lor de utilizare. Într-o societate tot mai informatizată vom găsi împreună cu clientii nostri posibilități de a gestiona cât mai eficient activitățile pe care le desfășoară.

Eficientizarea activității vizează productivitatea angajaților, optimizarea proceselor din cadrul firmei, dezvoltarea unor soluții de urmărire și control a activității, etc. Soluțiile software dezvoltate la cerere oferă avantajul personalizării aplicațiilor dezvoltate pe fluxul de lucru al clientului 

ScribSoftware vă oferă programe de gestiune care pot fi utilizate în egală măsură de magazine, distribuitori, importatori, producatori sau prestatori de servicii. Ele permit introducerea rapidă a documentelor de intrare/ieșire, urmărirea stocurilor și a soldurilor, eviedența consumurilor de materiale, a comenzilor de producție, precum si a ofertelor si comenzilor de la clienți/furnizori. Permit evidență multi-gestiune cantitativ-valorică sau global-valorică, descărcarea de gestiune se face automat pe baza metodelor de gestiune cunoscute: FIFO, LIFO, CMP, identificare specifică.

De asemenea, oferă posibilitatea asocierii de taxe la produse, utilizarea codurilor de bare, a claselor de încadrare și atributelor de caracterizare pentru o identificare ușoară a produselor,evidența pe serii, termene de garantie și date de expirare;Ușor de implementat și utilizat, programele de gestiune pe care le oferim vor contribui la succesul oricărei afaceri pe care o gestionați.

scribSoftware vă oferă programe ERP pentru a putea îmbina perfect practicile de management ale afacerii cu tehnologia informației. Scopul este acela de a atinge performanțe cât mai înalte și de a economisi timp și resurse prin stocarea informației într-o bază de date unică care este accesibilă oricărui departament din cadrul firmei precum producție, resurse umane, financiar-contabil, logistică etc.

Prin intermediul programului ERP informația este înregistrată o singură data în sistem si oferită tuturor celor interesați în funcție de drepturile conferite utilizatorului în aplicație. Sistemul ERP permite economia de resurse financiare și umane, de asemenea reduce considerabil riscul de apariție al erorilor de operare.

Aplicațiile companiei SCRIBSOFTWARE SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!