Descriere

Suntem o companie privata, cu capital integral romanesc, specializata in implementarea de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Mai simplu spus, orice afacere are nevoie de date pentru a functiona si pentru a se dezvolta. Ei bine, cu aceasta ne ocupa noi, oferim solutii software intuitive, care furnizeza informatii pe baza carora, managerii si administratorii pot lua rapid si eficient decizii destepte. Solutiile noastre software sunt potrivite cerintelor de informatizare atat ale firmelor mici si mijlocii (WinMENTOR), cat si ale celor mijlocii si mari (WinMENTOR, WinMENTOR   ENTERPRISE).
     

Pachetul integrat de aplicatii de gestiune WinMENTOR este realizat în mediul de programare vizuala Delphi. El poate fi instalat pe calculatoare cu sistem de operare Windows 2000/2003/XP. Utilizatorii autorizati WinMENTOR beneficiaza de certificate de licenta care atesta dreptul de utilizare a programelor achizitionate. WinMENTOR poate tine evidenta pentru un numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma în parte se poate configura modul de realizare a înregistrarilor contabile, astfel încât acestea sa fie conforme cu activitatea sa specifica. Prin generarea automata a înregistrarilor contabile la introducerea datelor din documentele primare, pachetul de aplicatii devine accesibil si persoanelor care nu au o pregatire contabila de specialitate.

Suita ERP WinMENTOR ENTERPRISE, realizata in mediul de programare vizuala Delphi pe platforma Oracle, a fost creata special pentru lucrul in retea si la distanta. Gestiunea bazelor de date se poate face sub orice sistem de operare certificat de Oracle (Windows, Unix, Linux, Solaris - pe server), in timp ce clientii pot lucra pe calculatoare cu sisteme de operare Windows.Experienta de peste 20 de ani a unui colectiv care a oferit pietei de profil din Romania un produs preferat pana astazi de peste 25.000 de utilizatori: pachetul de aplicatii de gestiune WinMENTOR.Prin completa sa rescriere, a rezultat o suita de tip ERP matura si completa, destinata sa completeze gama de produse software a unui producator recunoscut pentru prezenta activa in piata si pentru eficacitatea de implementare a tuturor noutatilor in produsele sale.

Pentru mai multe detalii si informatii vizitati-ne pe site-ul nostru  www.winmentor.tm.ro

Aplicațiile companiei SC PHABEDA SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!