Descriere

Celebrând o tradiție de excelență în domeniul tehnologiei, RaisisSoftware și-a consolidat reputația ca partener de încredere în lumea digitală. Ne dedicăm oferirii de servicii superioare de consultanță și dezvoltare software, cu o abordare particulară asupra soluțiilor care sporesc prezența online a partenerilor noștri.

RaisisSoftware se mândrește cu o expertiză în optimizarea și digitalizarea proceselor interne și a fluxurilor operaționale, ajutând astfel companiile să își maximizeze eficiența și performanța.

Portofoliul nostru bogat include o gamă largă de produse software personalizate, precum soluții SaaS, aplicații mobile, platforme Ecommerce, sisteme ERP, CRM, WMS și SFA. Ne străduim să oferim soluții integrate care să satisfacă nevoile companiilor la orice nivel de dezvoltare, fie că este vorba despre implementarea unui Produs Minim Viabil (MVP) sau despre integrarea de soluții software la scară Enterprise.

Fiind certificați ISO27001 și ISO9001, ne asigurăm că practicile noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate și securitate. De asemenea, luăm în serios protecția datelor, respectând cu strictețe normele EU și GDPR.

Cu un colectiv de oameni profesioniști talentați și dedicați, ne orientăm către o gamă largă de parteneri de afaceri, incluzând întreprinderi mici și mijlocii, fonduri de investiții și startup-uri.

În RaisisSoftware, îmbinăm inovația cu profesionalismul pentru a asigura succesul digital al partenerilor noștri.

Membru în asociația

ANIS

Aplicațiile companiei Raisis Software

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!