Descriere

Suntem o echipa de specialisti in consultanta, dezvoltare si implementare de solutii de business, orientate catre clienti. Prin experienta, serviciile si produsele noastre, urmarim sa ajutam clientii sa implementeze cu succes solutii dedicate departamentelor de vanzari sau marketing, oferind astfel un avantaj insemnat in fata competitiei.

Ne place sa anticipam schimbarile din diverse piete si din industria noastra, pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor precum si pentru a dezvolta solutii simple si prietenoase, dar eficiente si competitive - drept urmare, nu vrem sa ne credeti pe cuvant, ci sa va convingeti incercand solutiile marca Q-Bis.

Odata cu dezvoltarea primei variante a solutiei Agenda CRM, a fost fondata si compania Q-Bis. Agenda CRM a avut ca scop initial, monitorizarea activitatii reprezentantilor medicali teritoriali ai companiilor farmaceutice.

In timp, Agenda CRM a fost imbunatatita si dezvoltata constant, mentinandu-se astfel ca standard al industriei, dovedind eficienta in situatiile in care a trebuit sa faca fata provocarilor.

Timpul de implementare extrem de scurt, este foarte scalabila si poate fi utilizata de 5 pana la 1000 de reprezentanti.

Fiindca exista posibilitatea in care conexiunea dintr-o anumita zona sa fie slaba, am creat cel mai rapid motor de sincronizare de date pentru Agenda CRM, transformand astfel transferul de date intr-un proces facil. Aplicatia este disponibila si online, permitand astfel accesarea datelor in timp real de oriunde si oricand, prin intermediul unei game variate de dispozitive ce se pot conecta la internet si este dotata cu un motor de rapoarte flexibil si puternic. Acesta prezinta optiunea 'drill down', care alaturi de dotarile de securitate performante, ofera informatii relevante prin intermediul procesului de raportare.

Cand am fondat Q-Bis Consult, stiam foarte bine cu ce probleme se confrunta reprezentantii medicali, pur si simplu pentru ca si noi la randul nostru am activat in aceasta pozitie, astfel, am avut un avantaj prin faptul ca am inteles situatia reala din aceasta perspectiva inca de la inceput.

In timp, ne-am propus sa dezvoltam aplicatii simple si intuitive in relatia cu clientul utilizator, indiferent de complexitatea acestor solutii, constientizand foarte bine importanta celei mai de pret resurse - timpul.

Este cadoul nostru catre toti clientii - timp oferit, prin intermediul interfetelor simple si a proceselor rapide si eficiente, fara ca acestia sa fie nevoiti sa caute la nesfarsit printre butoane sau sa isi faca griji din cauza dotarilor slabe de securitate.

Performanta noastra este oglindita de reactiile pietei la adresa serviciilor si produselor noastre.

Aplicațiile companiei Q-Bis Consult

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Românii au inventat cea mai sigură aplicație de mesagerie și chat din lume!

Acum poți comunica cu adevărat liber! Q-bis a dezvoltat singura aplicație de mesagerie privată, care protejează 100% informațiile transferate între utilizatori.

Citește tot arrow_forward

Q-Bis in cadrul misiunii economice romanesti din Brazilia

Acum aproximativ o luna si jumatate, am publicat o stire care anunta participarea echipei Q-Bis in cadrul BITS - eveniment menit sa promoveze companiile producatoare de software din Europa, Brazilia si America Latina, intre 14-15 Mai, in Porto Alegre.

Citește tot arrow_forward