Descriere

Pharmec Healthcare Software are ca principal domeniu de activitate dezvoltarea de solutii informatice complete pentru zona de healthcare, fiind unul dintre principalii furnizori de aplicatii pentru industria medicala si farmaceutica din Romania.

Avand o experienta de 17 ani in domeniu, compania numara peste 30 de angajati cu competente in analiza, dezvoltare, implementare, suport si consultanta. Scopul Pharmec este de a eficientiza activitatea medicilor si a farmaciilor din Romania, de aceea printre valorile care stau la baza evolutiei companiei se numara orientarea catre client, profesionalismul si inovatia.

Pharmec inseamna informatizare, gratie gamei complete de solutii si servicii IT furnizate. De un deceniu si jumatate respectam misiunea de a ajuta clientii sa foloseasca la maximum beneficiile tehnologiei informatiei, dotand mii de cabinete si farmacii cu solutii software si echipamente hardware de calitate. Cu ajutorul retelei de peste 100 de consultanti nationali distribuiti in toate judetele tarii, aplicatiile Pharmec sunt apreciate in peste 2.500 de cabinete medicale si 3.000 de farmacii din intreaga tara.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Pharmec Healthcare Software

Cum menții sănătatea angajaților cu ajutorul unei aplicații software de cabinet?

Atunci când aducem în discuție managementul riscului profesional și menținerea sănătății personalului angajat, ne gândim implicit la toate controalele de medicina muncii pe care legislația în vigoare le solicită angajatorilor.

Citește tot