Descriere

Construieşte, gestionează şi consolidează relaţiile cu clienţii în mod profesional cu MiniCRM.

 

Ce este CRM?

CRM este mai mult decât un software. Este un mod de gândire ce accentuează importanța mentalității centrate pe client. Folosind un CRM, gestionarea clienților devine mai ușoară: în fiecare moment îţi poți transforma abonaţii newsletter-ului în clienţi, poţi să închizi mai multe vânzări sau să vinzi din nou celor care deja au cumpărat de la tine. 

O bază de date complexă ce conţine date live la nivel de companie, şi este disponibilă oricărui utilizator. Fără CRM oportunităţile şi clienţii rămân în liste neactualizate. Un sistem care să gestioneze relaţiile cu clienţii este esenţial pentru a încuraja munca reprezentanţilor de vânzări, serviciului de clienţi sau a leaderilor companiei.

 

Ce este MiniCRM?

Un sistem de vânzări complet care automatizează procesul de vânzări într-un mod profesional; prioritizează oportunităţi, gestionează relaţiile cu clienţii şi procesele cu privire la problemele clienţilor. Toate datele înregistrate sunt accesibile în timp real de orice utilizator, iar tot istoricul clientului este înregistrat. 

Este un software în baza cloud, nu trebuie să instalezi nimic, îţi trebuie doar un browser pentru a-l folosi. Poţi să personalizezi sistemul conform nevoilor şi provocărilor tale, fără ajutorul unei persoane din IT. Este user-friendly şi uşor de învăţat - noi te ajutăm cu sfaturi şi documente. Poţi de asemenea să îl integrezi cu sistemele pe care deja le foloseşti.

 

De ce MiniCRM?

Utilizând sistemul, vei avea mai multe venituri, mai mult timp, şi o transparenţă mai mare. Profesioniştii în marketing creează campanii targetate. Reprezentaţii de vânzări închid mai multe vânzări mai rapid. Directorii Generali şi de Vânzări observă şi coordonează procesele mai eficient. În MiniCRM găseşti toate informaţiile pentru a-ţi gestiona relaţiile cu clienţii. 

Conectează MiniCRM cu alte aplicaţii sau software-uri. Gestionează relaţiile cu clienţii chiar şi atunci când eşti în mişcare - foloseşte MiniCRM pe smartphone sau tabletă. Aceste lucruri te vor ajuta să vezi cât de util este un CRM şi cât de mult îţi poate îmbunătăţi muncă. MiniCRM este un software complex care te ajută să devii mai bun decât concurența ta. O soluţie perfectă pentru cei ce-şi doresc un software uşor de folosit disponibil oriunde şi oricând. Este o alegere foarte bună pentru întreprinderile mici şi mijlocii sau alte companii.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!