Descriere

Ce este KNOSIS.AI?  

Knosis este un startup de AI fondat în 2019, ce oferă un HUB pentru AI pentru:

➡️ Date noi - de cumpărat sau închiriat pentru evaluarea și antrenarea modelelor de AI

➡️ Modele de AI - deja antrenate ce pot fi publicate, cumpărate și rulate direct din HUB

➡️ Experți - pentru augmentarea datelor sensibile


➡️ Harta de AI - pentru comparerea calitatii modelului de AI în raport cu piața Augmentare - pentru date în orice format (imagini, text, video, audio etc)

➡️ Antrenare - pentru modelele de AI în regim de cloud sau descentralizat

➡️ Vizualizare - pentru modele într-o formă utilă dar și plăcută

➡️ Management de date - cu asigurarea accesului controlat cu securitate ridicată

 

Așadar, KNOSIS.AI este un marketplace dedicat Inteligenței Artificiale, unde se întâlnesc atenția și cunoștințele umane 🧠 cu algoritmii de Machine Learning 💻 pentru a crea Inteligența Hibridă, capabilă să:  

➡️ de/codeze 

➡️ clasifice  

➡️ proceseze  

✅ tipare vizuale 

✅ textuale din imagini prin tehnologia computer vision, și

- în curând -

✅ modele multi-lingvistice

✅ limbaj natural. 

Care este misiunea KNOSIS? 

KNOSIS.AI își propune să devină un DICȚIONAR UNIVERSAL de CONCEPTE din care OAMENII și MAȘINILE pot învăța, într-o simbioză adaptativă. 

Noi credem că inteligența artificială și sintetică se bazează pe doi piloni: învățarea hibridă (HL) și soluționarea hibridă (HS). Ambele concepte fac parte din domeniul Artificial Collaborative Intelligence (ACI), care ajută omul și mașina să alterneze controlul asupra unui proces, îmbunătățind indicii de calitate (acuratețe, precizie, eficiență și robustețe).

Obiectivul nostru principal este învățarea AI-ului de către oameni și a oamenilor de către AI.

Pe măsură ce diferența dintre oameni și mașini devine mai neclară, remunerația financiară nu mai este singura cerință a lucrătorilor moderni. Ei așteaptă ca competențele pe care le dezvoltă să aibă o valoare pe termen lung. Acesta este motivul pentru care Knosis folosește o tehnologie în curs de patentare pentru a îmbina cele doua fluxuri de învățare. Astfel, oamenii vor ajuta AI-ul să învețe în același timp în care AI-ul va ajuta oamenii să-și dezvolte competențe de automatizare, scripting și expresii regulate într-un mediu user- friendly.

Care este filozofia KNOSIS?

Chintesența filozofiei noastre este că unind inteligența mașinilor cu cea a omului vom crea calea care va transforma toate industriile. Credem într-o lume în care diferențele de acces la informație a oamenilor tind spre zero.

 

Ce tehnologii pune la dispoziție KNOSIS? 

Knosis pune la dispoziție o serie întreagă soluțiile IT, custom și ready-to-use, folosind tehnologii precum: 

✅  Computer Vision & Machine Learning, care stau la baza soluțiilor de Inteligență Artificială și permit computer-ului să învețe neasistat în baza unor patern-uri de imagini/date introduse inițial de om 

✅  Smart OCR - Smart Optical Character Recognition - permite recunoașterea, digitalizarea și procesarea imaginilor, documentelor text și PDF 

✅  IoT - Internet of Things - soluții software custom, integrând senzori și algoritmi AI și Machine Learning care monitorizează, analizează, raportează și acționează în timp real. 

De ce să folosești KNOSIS? 

Deoarece Knosis redesenează modul în care funcționează business-urile, simplificând procesele și lăsând timp oamenilor să fie creativi și să vină cu soluții inovatoare, într-o simbioză perfectă om-computer. 

Cum funcționează KNOSIS? 

Echipa KNOSIS, formată din oameni și algoritmi de Machine Learning, se ocupă de procurarea, etichetarea și evaluarea seturilor de date pentru a obține analize de înaltă precizie.  

KNOSIS învăță algoritmii de Inteligență Artificială să re/cunoască și să coreleze informații cu seturi de date complexe și permite scanarea, digitalizarea și procesarea documentelor/imaginilor. 

Cui se adresează KNOSIS?  

Platforma KNOSIS este dedicată atât business-urilor, ONG-urilor, instituțiilor, cât și persoanelor fizice care doresc să digitalizeze, să proceseze sau să clasifice volume mari de informații, fără a folosi limbaje complicate de programare. 

Ce alte soluții oferă KNOSIS? 

În plus, prin inițiativele partenerilor săi, KNOSIS ajută business-urile să avanseze rapid în epoca digitală, oferind servicii de dezvoltare IT custom sau aplicații ready-to-use, astfel: 

✅ DeepVISS - Deep Vision Interoperability Specification Standard - este o colecție open-source de resurse care asigură soluții uniformizate și inter-operabile de computer vision și machine learning care pot fi integrate în orice tip de organizație.  

✅ ENVISAGE.AI oferă soluția de videoconferință peer2peer end-2-end encrypted, care permite efectuarea de videoconferințe integrând AI, cu logare biometrică, securizată.

ENVISAGE.AI oferă posibilitatea: scanării și digitalizării documentelor prin fotografierea cu camera device-urilor conectate în apel, obținerea unui raport disponibil doar pentru participanți despre conținutul apelului, precum și anonimizarea identității participanților prin aplicarea unei măști digitale. 

Cum încerci KNOSIS? 

Accesezi https://try.knosis.ai/ și îți creezi cont Trial.

Start making epic things! 

KNOSIS. Machine Learning datasets. Curated by humans. 

 

 

Aplicațiile companiei KNOSIS.AI

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la KNOSIS.AI

Cum să îmbunătățești calitatea și siguranța în manufactură/producție folosind Computer Vision?

Soluția  Knosis Hub AI permite antrenarea de ansamble de inteligență artificială și computer vision în scopul identificării, clasificării, descrierii sau căutării produselor și obiectelor vizibile în imagini și fluxuri video. Recunoașterea produselor se realizează concomitent după criterii vizuale (formă, culoare), lexicografice (text lizibil) și barcode/QR. Funcționalitățile descrise pot fi puse atât în slujba asigurării calității produselor vizate, dar și pentru reducerea timpului de găsire și de plasare în magazie.

Citește tot