Descriere

Fondată in 2003, Expert Software este o companie 100% românească, a cărei activitate este axată pe realizarea de produse și soluții necesare dezvoltării digitale a companiilor.

Soluțiile noastre software permit  utilizatorilor să parcurgă fara probleme calea transformării digitale, să construiască și să mențină avantaje competitive prin gestionarea informațiilor, automatizarea proceselor de business și simplificarea procesului decizional.

Combinăm expertiza noastră de business cu pasiunea puternică pentru tehnologie, pentru a sprijini companiile din industriile de retail, farma sau auto, în vederea atingerii obiectivelor, utilizând soluții precum: Electronic Data Interchange, Electronic Archive, Contract and Billing Management, Document Management, Procure to Pay, B2B Ordering Platform, Pallet Management, interfațări cu terțe aplicații sau dezvoltări software personalizate.

Scopul nostru este de a păstra la cel mai înalt nivel calitatea tuturor proiectelor pe care le desfășurăm, considerând că dovada succesului este reprezentată de parteneriatele pe termen lung încheiate și menținute cu toți clienții din portofoliu.

Aplicațiile companiei Expert Software SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la Expert Software SRL

Digitalizarea lantului de valoare în industria comerțului

In zilele noastre, digitalizarea joacă un rol fundamental în imbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite consumatorilor finali, deoarece complexitatea proceselor asociate relațiilor de colabolare dintre principalii actori ai industriei, impune standardizarea, automatizarea și eficientizarea comunicării.

Citește tot