Descriere

ENCORSA este un partener de transformare digitală și simplificare a proceselor operaționale ale unei companii prin implementarea de tehnologii de atutomatizare precum low-code development, roboți RPA și asistenți virtuali de tip chatboți dotați cu inteligență artificială.

Misiunea noastră este de a simplifica viața oamenilor din business prin intermediul tehnologiei, având ca scop final să îi sprijinim către îndeplinirea potențialului lor maxim. Așadar, consultanții noștri pun înțelegerea afacerilor mai presus de pasiunea pe care o au pentru tehnologie, care este doar un instrument în drumul clienților noștri pentru a obține excelența. Căutăm întotdeauna feedback pentru a învăța și evolua. Și întotdeauna căutăm un parteneriat pe termen lung.

Aplicând principii din Design Thinking ajutăm companiile din România și nu numai să se alăture agendei de Transformare Digitală prin intermediul următoarelor servicii:

  • Servicii de consultanță pentru analiza afacerii, design-ul proceselor de afaceri și recomandări pentru actualizarea tehnologică a afacerii;
  • Re-ingineria proceselor de afaceri curente și transformarea lor în fluxuri de lucru digitale, capabile să facă față schimbărilor, cu un mix de tehnologii inovative precum BPM Low-Code, roboți RPA și interfețe conversaționale sub forma chatboților dotați cu Inteligență Artificială;

Aplicațiile companiei ENCORSA HQ

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Noutăți de la ENCORSA HQ

Integratorul de servicii de automatizare Encorsa creează ”angajații digitali” ai viitorului cu ajutorul tehnologiei Tailent

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), și Encorsa, partener de transformare digitală prin tehnologii de automatizare precum low-code și no-code, roboți RPA și asistenți virtuali dotați cu inteligență artificială (AI), au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea de „angajați digitali”.

Citește tot

Descarcă GRATUIT raportul de transformare digitală: RPA, Low-Code, Chatbots, AI

Transformarea digitală nu depinde doar de aplicațiile și soluțiile pe care le adopți, dar și de modul în care acestea lucrează împreună pentru a crea un avantaj!

Citește tot

Cum alegem aplicațiile software atunci când vrem să digitalizăm activitatea companiei?

Atunci când trebuie să achiziționăm o aplicație software suntem puși în situația de a decide între mai multe opțiuni. Să cumpărăm o aplicație software gata făcută numită și COTS (comercial off-the-shelf), să contactăm o firmă care dezvoltă aplicații software pentru a construi aplicația de la zero așa cum o dorim sau să apelăm la o platformă BPMS peste care să configurăm aplicația dorită? O astfel de alegere nu este deloc simplă, pentru că fiecare opțiune are avantaje și dezavantaje, iar alegerea optimă se poate face doar după o evaluare a mai multor parametri.

Citește tot