Descriere

easySales este o platforma SaaS plug & play de listare automata pe marketplace-uri, procesare centralizata a comenzilor primite din magazine online si marketplace-uri si actualizarea stocului, totul in timp real. 

Prin intermediul platformei easySales, comerciantii au acces imediat la integrari API deja configurate cu platforme de eCommerce, marketplace-uri, curieri, softuri de facturare, comparatoare de preturi si solutii de email si SMS. Aceste integrari, dar si multiplele optiuni de filtrare, editare si procesare in masa permit comerciantilor sa castige eficienta de pana la 80% in activitatea operationala de eCommerce, dar si posibilitatea de a creste vanzarile prin accesarea rapida a unor noi canale de vanzari, interne si internationale, si analiza performantei acestora la nivel de regiune, canal, produs. 

easySales este un tech start-up cu ambitii internationale, fondat cu misiunea de a ajuta comerciantii sa isi creasca afacerile prin integrarea de multiple canale de vanzare si automatizarea activitatii eCommerce.

Platforma poate fi testata gratuit 14 zile prin simpla creare a unui cont pe site-ul www.easy-sales.com 

Aplicațiile companiei easySales

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!