Descriere

Despre Noi, DOTRO

DOTRO a fost înființată în urmă cu 14 ani, cu capital 100% privat românesc.

Am plecat la drum cu o echipă cu experiență, ce pune preț pe cunoașterea și înțelegerea în detaliu a obiectivelor ce duc la succesul companiei tale.

Pentru atingerea acestor obiective am creat un portofoliu de servicii divers care să satisfacă și cele mai înalte standarde.

Viziune

Ne dorim să fim cât mai aproape de client, să venim mereu în întâmpinarea lui cu soluții inovatoare, competitive, dar și avantajoase din punct de vedere financiar.

Perfectionăm zilnic interactiunea cu clienții noștri pentru a rămâne ca până acum, unul dintre cei mai longevivi parteneri ai businessului lor.

Misiunea noastră: Client Multumit!

Timpul a demonstrat că principalele motive ale clienților de a lucra cu noi sunt membrii echipei și nivelul ridicat de customer care.

Acesta a fost încă de la inceput principalul nostru obiectiv, pe care dorim să-l perfecționăm continuu, el rămânând o promisiune pentru clienti.

Echipa DOTRO este suficient de mică pentru a fi ultra-flexibilă, dar suficient de creativă și smart pentru a rezolva marile provocări.

Beneficiile clientilor DOTRO:

  • servicii de calitate, personalizate în funcție de nevoi și obiective
  • încredere și atenție - fiecare membru al echipei noastre va acționa cu profesionalism, onestitate și imparțialitate
  • abordare proactivă - încercăm să înțelegem și mai ales să anticipăm cerințele clienților nostri privind comunicarea și dezvoltăm soluții cât mai avantajoase și practice

Garantia Calitatii: #faraperioadaminimacontractuala

DOTRO este prima companie de telecomunicații din Romania ce nu impune o perioadă minimă contractuală. Acest lucru reprezintă garanția noastră că vom furniza întotdeauna servicii de calitate, în caz contrar, fiind liber de contract, poți renunța oricând la soluțiile noastre.

Solutiile DOTRO:

  • Acces Internet Business
  • SmartPBX - Centrala telefonica virtuala
  • Gazduire Web, VPS-uri, Servere dedicate

 

Aplicațiile companiei DOTRO TELECOM SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!