Descriere

Printre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice integrate din România, CRIsoft rămâne cea mai stabilă companie de pe piaţa IT&C, cu peste 20 de ani de activitate, timp în care s-a aflat mereu în topul celor mai mari companii de software la nivel naţional.

Înfiinţată în 1991, CRIsoft a dobândit o vastă experienţă în analiza, conceperea, dezvoltarea şi implementarea de soluţii software integrate, timp în care motto-ul companiei: “Programe care gândesc”, a reuşit să impună la propriu o nouă abordare în acest domeniu.

Echipa CRIsoft, care numară peste 100 de angajaţi, colaboratori externi, subcontractanţi şi parteneri, se defineşte ca fiind dinamică, experimentată şi creativă.

Produsele şi serviciile CRIsoft, dar şi permanenta preocupare de a cunoaşte nevoile clienţilor, de a le optimiza procesele de business, şi chiar de a impune noi standarde în anumite industrii, au contribuit la menţinerea unui vast portofoliu de clienţi importanţi din diverse domenii de activitate.

Misiune

  • CRIsoft ajută oamenii să creeze valoare folosind calculatoarele ca și un instrument  care să le amplifice  cunoștințele.

Viziune

  • Programe care gândesc – Calculatorul nu este numai un instrument pentru aritmetică, grafică și arhivare. El este  un instrument care poate încorpora cunoștințe și le poate aplica la o scară mai mare decât este uman posibil.

Aplicațiile companiei CRIsoft

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!