Descriere

Platforma „Soluția e-S.C.I./M.”, singurul concept informatic automatizat conceput de Control Arhisoft Management pentru dezvoltarea, implementarea și monitorizarea sistemului de control intern în entitățile publice, urmărește îmbunătățirea managementului entităților publice și eficientizarea activității acestora, prin proiectare, implementarea și îmbunătățirea Sistemului de Control Intern Managerial în conformitate cu legislația aplicabilă în vigoare.

Soluția e-S.C.I/M.

CONTROL ARHISOFT MANAGMENT este o companie inovatoare, prezentă pe piața de servicii și soluții IT și servicii de implementare a Sistemului de Control Intern Managerial din anul 2013. Obiectivul principal al societății este acela de a transforma performanța corporativă, printr-o nouă perspectivă strategică de  îmbunătățire a procesului managerial în entitățile publice.

Oferim servicii IT de calitate, la cele mai înalte standarde și adaptăm procesele în conformitate cu nevoile și preferințele clientului. Echipa noastră reunește experți și consultanți cu o vastă experiență profesională în domeniul implementării Sistemului de Control Intern Managerial, cu viziuni inovatoare, flexibile și orientate către rezultate.

Misiunea ARHISOFT constă în dezvoltarea de soluții informatice inteligente care contribuie la progresul și reușita garantată a clienților noștri. Precizia, calitatea, flexibilitatea și fiabilitatea sunt valorile care ne definesc.

Fiind o companie care își propune să devină un brand de renume, strategia de business abordată, transparența și comunicarea permanentă cu clienții reprezintă instrumentele cheie care ne ajută să îndeplinim acest obiectiv.

Aplicațiile software dezvoltate de compania noastră reprezintă un complex de servicii prin care clienții noștri reușesc să eficientizeze modul de lucru și să evite riscurile operaționale, prin implementarea Sistemului de Control Intern Managerial.

Platforma „Soluția e-S.C.I./M.”, singurul concept informatic automatizat conceput de Control Arhisoft Management pentru dezvoltarea, implementarea și monitorizarea sistemului de control intern în entitățile publice, urmărește îmbunătățirea managementului entităților publice și eficientizarea activității acestora, prin proiectare, implementarea și îmbunătățirea Sistemului de Control Intern Managerial în conformitate cu legislația aplicabilă în vigoare.

Soluția e-S.C.I./M.” este o platformă complexă dezvoltată de compania noastră cu scopul implementării, dezvoltării și monitorizării Sistemului de Control Intern Managerial în entitățile publice, prin parcurgerea tuturor etapelor integrante ale acestuia: Proiectare Implementare, Gestionare, Monitorizare, Raportare, Îmbunătățire.

Datorită funcționalităților inovatoare și a unicității conceptului, accesibilitatea în cadrul platformei „Soluția e-S.C.I./M.” se realizează prin intermediul credențialelor de acces, Utilizator și Parolă.  În acest sens, guvernanța corporativă a entităților publice poate fi considerabil îmbunătățită, prin accesarea și monitorizarea directă a funcționalităților acesteia în mediul online, dezvoltat în conformitate cu legislația națională.

Soluția e-S.C.I./M.” are o structură modulară, ceea ce permite adaptarea și formalizarea acesteia în funcție de necesitățile fiecărei entități publice, indiferent de domeniul de activitate, numărul de angajați sau complexitatea proceselor ce se desfășoară în cadrul acesteia.

Beneficii:

  • Accesare imediată de oriunde prin intermediul unei stații de lucru/terminal cu acces la Internet;
  • Monitorizare în timp real a proceselor apartenente Sistemului de Control Intern Managerial;
  • Intervenție și operabilitate imediată în toate etapele de funcționare ale Sistemului;
  • Înlăturarea nevoii de achiziționare a echipamentelor performante în vederea utilizării unor astfel de soluții informatice;
  • Acces direct și imediat pentru soluționarea problemelor sau nevoilor constatate în procesul de utilizare a platformei;
  • Posibilitatea autentificării ierarhice în cadrul platformei a tuturor angajaților entității publice;
  • Suport online de specialitate;
  • Suport tehnic complet pentru utilizarea platformei;

 

Structura:

Platforma „Soluția e-S.C.I./M.” oferă suport și operabilitate în toate etapele de funcționare ale Sistemului de Control Intern Managerial prin intermediul celor 11 module active și a serviciilor integrate, de asemenea oferă un cadru ideal, respectând legislația aplicabilă în vigoare, pentru suportul tehnic și monitorizarea personalului în vederea implementării Sistemului de Control Intern Managerial.

Aplicațiile companiei Control Arhisoft Management

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!