Descriere

Bunnyshell automatizeaza toate procesele de la creare de servere pe mai multe clouduri (aws, azure, digital ocean) la provizionare si deploymenturi cu un singur click. Astfel, companiile pot livra aplicatii software mai bine si mai rapid.

Bunnyshell poate deveni prietenul oricarui dev si este solutia ideala pentru a orchestra intreaga infrastructura a unei companii intr-un mod simplu, rapid si eficient. 

Bunnyshell a fost fondata in 2018 avand ca misiune sa ajute companiile sa economiseasca timp si bani prin standardizarea si automatizarea proceselor consumatoare de timp sau care altfel ar implica o baza solida de cunostinte.

Initial a fost creat ca un tool intern, pentru a satisface cateva nevoi de baza pe care noi, developerii, le aveam lucrand in companii software cu un ritm alert de dezvoltare. Suntem constienti de evolutia constanta a tehnologiei si de faptul ca si companiile trebuie sa tina pasul cu aceasta crestere si dezvoltare rapida. Suntem intr-o calatorie pentru a crea o solutie care tinde dincolo de tehnologia robusta. 

 

Aplicațiile companiei Bunnyshell

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!