Descriere

Suntem o companie de consultanţă care adresează necesităţilor organizaţiilor pe patru nivele: strategic, operaţional, cultural-motivaţional şi al infrastructurii, în special al celei de TI. În cei opt ani de existenţă am pus la dispoziţia beneficiarilor nostri soluţii adecvate pentru dinamizarea şi accelerarea dezvoltării lor sistematice, continue, durabile, pe baze solide şi orientarea activităţii lor spre excelenţă, utilizând cele mai moderne instrumente şi tehnici de management.

Viziune

Organizaţii care excelează în ceea ce fac, în construcţia viitorului lor şi al comunităţii din care fac parte şi în care angajaţii se simt valorizaţi şi împliniţi.

Misiune

Să punem la dispoziţia clienţilor nostrii soluţii care sa le optimizeze activitatea, anticipand şi utilizând cele mai moderne tehnici şi instrumente de management.

Valori

Excelenţă
Profesionalism
Integritate
Spirit de Echipă
Parteneriat
Inovaţie
Perseverenţă
Succes

Metodologia utilizată

Orice proiect de consultanţă încheiat cu succes are ca efect transformarea într-o măsură mai mică sau mai mare a organizaţiei beneficiarului.

SMARTFORM™ este un ansamblu integrat de idei, cunoştinţe, metode, practici, şi procedee care permit identificarea, analiza, sinteza, generarea, validarea, implementarea, demarajul şi susţinerea transformărilor organizaţionale necesare atingerii obiectivelor: Specifice, Măsurabile, Adecvate, Realizabile şi încadrate în Timp ale beneficiarului.

Între instrumentele utilizate in extenso se numără familiile de standarde ISO 9000, ISO 14000, ISO 18000, ISO 17799, standardele de excelenţă în afaceri ale National Institute for Standards and Technology (modelul Baldrige) şi European Foundation for Quality Management. În modelarea organizaţiilor folosim aplicaţia ARIS dezvoltată de IDS Scheer A.G.

Certificari

Suntem certificaţi ISO 9001 pentru consultanţă în management.
Avantera este membru al European Foundation for Quality Management (EFQM), iar proiectele noastre sunt coordonate pe baza metodologiei promovate de Project Management Institute.

Aplicațiile companiei Avantera

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Avantera – partener în proiectul de susținere a inovației sociale și a competențelor antreprenoriale în cadrul Programului Intensiv de Învățare ”Școala de Vară - Edu4Society”

Avantera, companie specializată în oferirea serviciilor de consultanță în management și dezvoltatorul  aplicației de Business Process Management Simple BPM, a participat la Programul Intensiv de Învățare ”Școala de vară” din cadrul proiectului Edu4Society, proiect co-finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene (Finanțator: Programul Erasmus+...

Citește tot arrow_forward