Descriere

AMBO este o companie specializată în dezvoltarea, implementarea şi întreţinerea de software, outsourcing pentru clienţi în special din ţări de limbă germană.

Avem parteneri din Germania, Austria şi Elveţia datorită seriozităţii noastre, preciziei şi nu în ultimul rând deoarece echipa lucrează cu o gamă largă de tehnologii şi limbaje de programare.

Specialiştii noştrii preiau proiectele şi se implică în dezvoltarea lor de la nivelul de specificaţii funcţionale, analiză, design, până la faza de testare, instalare şi întreţinere.

Punctele noastre forte sunt capacitatea de analiză obiectuală, asigurarea calităţii proiectelor abordate cât şi mobilitatea şi flexibilitatea resurselor umane. Acestea ne permit abordarea proiectelor într-o manieră dinamică şi rapidă.

Ne concentrăm pe dezvoltarea şi implementarea de aplicaţii distribuite, Internet, Intranet şi client-server pentru platforme Windows şi Linux/Unix.

Echipa noastră este formată din ingineri cu un nivel înalt de pregătire profesională. Experienţa şi nivelul de pregătire profesională sunt demonstrate de mulţimea proiectelor încheiate cu success.

Ca urmare a dezvoltării sale rapide, Ambo Consulting SRL, fondată în aprilie 1999, ca societate mixtă germano-română, în Satu Mare, îşi deschide o sucursală la Cluj-Napoca, în anul imediat următor – anul 2000.

Aplicațiile companiei AMBO

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!