Despre Vilicotel

Vilicotel este un program hotelier care transformă managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră într-o munca usoară şi eficientă. Acest soft hotelier inovativ, destinat hotelurilor de orice mărime, are o interfaţă simplu de utilizat şi rulează pe platforma MS Windows™.

Alături de managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră, Vilicotel este conectat la un portal web, prin intermediul căruia vă puteţi promova activitatea şi serviciile.

Vilicotel Hotelmanagement, program hotelier, management hotelier, hotel management, hotelmanagement, gestiune hoteliera,

Începând de la prima implementare, din anul 2003, aplicaţia Vilicotel Hotelmanagement a fost îmbunătăţită în permanenţă, i-au fost adăugate noi functionalităţi, astfel încât astăzi putem vorbi despre Vilicotel ca fiind o unealtă puternică de gestiune hotelieră şi hotel management. Datorită flexibilităţii, Vilicotel poate fi customizat sau adaptat conform cerinţelor clienţilor, putând fi folosit de la pensiuni turistice până la marile hoteluri.

Acest program de gestiune hotelieră pentru front desk combinat cu avantajul promovarii serviciilor oferite de hotelul sau pensiunea Dumneavoastră pe Internet vă este oferit la un preţ avantajos, adaptat nevoilor şi mărimii afacerii Dumneavoastră.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Vilicotel

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Vilicotel completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!