Despre SYNTAXIS

SYNTAXIS informatizeaza fluxurile informationale din cadrul unei institutii (consiliu judetean, primarie, politie locala si alte autoritati publice) care pune pe primul plan respectarea procedurilor de lucru curente cu care personalul este deja obijnuit, asigurand plusul de tehnologie si inovatie specifice institutiilor secolului XXI.

Propunerea noastra este un Sistem de Asistenta Manageriala pentru toate nivelurile institutiei.

SYNTAXIS – Sistem Integrat de Management al Fluxurilor Informationale si SCIM.

SYNTAXIS este un sistem software care poate integra toate departamentele unei institutii si care poate fi compus din urmatoarele subansamble, suprastructuri si fuctionalitati:

SYNTAXIS CORE - Sistem integrat de registratura electronica, managementul fluxurilor de lucru si managementul documentelor.

ARHIVA ELECTRONICA - Set de functiuni si module care deservesc utilizarea specifica ale sistemului in ceea ce priveste manipularea, accesarea si stocarea copiei electronice a documetelor. Include un server dedicat documentelor - file server.

ADMINISTRAREA PERSONALULUI. CONCEDII. GESTIUNEA ABSENTELOR - Set de functiuni si module care deservesc adaptarea sistemului la situatia curenta a structurii personalului.

SCIM - PROCEDURI SI FORMULARE - Set de functiuni si module care pun la dispozitia utilizatorului formulare de documente, de rapoarte precum si mecanismul de gestiune a procedurilor conform legislatiei in vigoare (OG 200/ 2016 cu referintele legislative incluse).

SCIM - PLANIFICARE SI EVALUARE A RISCURILOR - Set de functiuni si module care pun la dispozitia utilizatorului mecanisme de stabilire a obiectivelor, planificare a activitatii si evaluare a riscurilor conform legislatiei in vigoare (OG 200/ 2016 cu referintele legislative incluse).

POLITIE LOCALA/ DISPECERAT - Set de functiuni si module care deservesc utilizarii specifice ale sistemului, conform nevoilor particulare din cadrul unui dispecerat si in mod extins din cadrul unui departament/ serviciu de Politie Locala.

MULTI-INSTITUTIE - Set de functiuni si module care deservesc utilizarea sistemului in cazul implementarii in mai multe institutii.

RETURUL DOCUMENTELOR - Functionalitate care asigura posibilitatea recuperarii prin clonare a documentelor si a lucrarior rezolvate (finalizate) in prealabil.

REGISTRE SPECIALE - Functionalitate care permite urmatoarele autoincrementarea registrelor, stabilirea registrului principal, optiune de numerotare HEXA.

NOMENCLATOARE - Functionalitate care permite asistarea operatorului la completarea anumitor campuri din cadrul copertii documentului - Localitate (nomenclator localitati); Judet (nomenclator judete); Strada (nomenclator strazi); Nume, prenume, CNP (nomenclator persoane).

GESTIUNEA URGENTELOR. AVERTIZARE - permite alocarea pentru fiecare document a unei etichete de timp ce contine data finalizarii sale, setand totodata un interval de timp de avertizare.


Concentrandu-se atat pe eficientizarea procedurilor birocratice cat si pe securitatea informatiei, SYNTAXIS subliniaza aspectul colaborativ al activitatilor din cadrul unei institutii precum si la nivel inter-departamental in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru SYNTAXIS

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația SYNTAXIS completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!