Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația WEBESHOP Start-Up 4.0 completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Webecom

Webecom este o companie infiintata in anul 2005 cu capital privat 100% romanesc. Scopul nostru este de a sustine si dezvolta comertul online pe piata noastra locala. De-a lungul timpului, ne-am specializat si diversificat pentru a furniza servicii complete de comert online. Devenind client Webecom, puteti beneficia de servicii de gazduire, realizare magazin online, creatie grafica pentru print/web, fotografie de produs, publicitate online si consultanta de Marketing / IT&C. Pentru sustinerea afacerilor ce se afla la inceput de drum, Webecom a dezvoltat un sistem de parteneriate ce ofera numeroase gratuitati. Cu o experienta de peste 8 ani, echipa noastra a realizat 370 de magazine online, gestionand conturile a peste 400 de companii care au solicitat serviciile noastre de marketing online si IT&C. Echipa noastra este compusa din persoane specializate in Webdesign, Grafica, Retelistica, Marketing, Comert, Sociologie. Toti angajatii si colaboratorii nostri sunt recompensati direct proportional cu performantele pe care le obtin. Misiunea WEBECOM este de a încuraja oamenii să comunice rapid, să muncească eficient, să dezvolte afaceri prospere pe fundamente reale, poziţionând în centrul atenţiei consumatorul. Zi de zi analizăm nevoile pe care le au clienţii noştri. Succesul clienţilor noştri înseamnă succesul nostru!