Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația TeamPOS completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Team First Software Consulting

O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuive, proactive si usor de folosit. Echipa Team First Software a constientizat nevoia existenta pe piata romaneasca de dezvoltare si implementare a unei solutii ERP care nu doar sa furnizeze raspunsuri la intrebarile aparute in lantul de productie / logistic, in procesele contabile sau in fisele de salarizare, dar care sa ofere utilizatorului o experienta placuta – o experienta care se va transpune in proceduri, procese si activitati mult mai eficiente si cu rezultate mult mai bune la nivelul consumului de resurse. Putem spune ca echipa Team First Software este definita de dorinta permanenta de perfectionare. Nu exista momente in care sa consideram un proiect sau o aplicatie finalizata pentru ca, atat businessul clientilor nostri, cat si pietele pe care activeaza si cu care interactioneaza sunt intr-o dinamica permanenta. Din acest motiv, Echipa Team First Software a creat solutei de tip ERP, TeamApps,  care anticipeaza nevoile clientilor si care ofera o rezolvare imediata problemelor ce pot afecta procesele interne si/sau canalele de relationare externa ale diferitelor businessuri. Clientii Team First Software sunt, in primul rand, partenerii nostri, oamenii alaturi de care am crescut si care ne-au ajutat sa devenim mai buni, sa cream solutii informatice mai bune si sa ne mentinem, in permanenta, cu un pas inainte, sa anticipam si sa inovam.