Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Registratura electronica completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Zipper Romania

UN ÎNTREG CONECTAT LA TRADIŢIE, INSPIRAT DE VIZIUNEÎnceputurile noastre sunt strâns legate de tiparul şi personalizarea de documente.Conectaţi la traditie şi inspiraţi de viziune, evoluăm constant şi răspundem continuu cerinţelor unei pieţe în permanentă schimbare prin oferirea de soluţii şi servicii inovatoare.TRADIȚIE Am început cu tipografia deschisă la Timişoara la jumătatea secolului al XIX-lea, ca filială a Imprimeriei de Stat din Viena şi am continuat ca furnizor de documente administrative la Budapesta. Suntem mândri că am realizat primul timbru poştal tipărit cu utilajele proprii, în 1871 şi ne-am legat numele de prima fabrică de plicuri creată în 1872 de către fraţii Vuillard, în Franţa.EVOLUȚIE Am evoluat treptat prin misiunea pe care ne-am asumat-o de a optimiza și consolida fluxuri de date și documente.Astfel, oferim mai mult timp, mai mult spațiu și facilităm accesul la documente prin arhivarea fizică și electronică a acestora, prin automatizarea fluxurilor și managementul de documente, precum și prin procesarea și distribuția poştală a corespondenței.