Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația QAssist Helpdesk completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Q'NET INTERNATIONAL

Misiunea Q’NET INTERNATIONAL este aceea de a oferi clienţilor săi soluţii şi servicii IT personalizate, implementate de profesionişti certificaţi la cel mai înalt nivel, având ca prim scop prosperitatea mediului de afaceri românesc. Viziune Creşterea continuă a gradului de satisfacţie pentru toţi cei implicaţi în relaţia cu organizaţia noastră, clienţi, membri ai echipei şi investitori. Valori - Seriozitate, Promptitudine și Profesionalism: ne ținem promisiunea față de clienți, parteneri și angajați prin promptitudine și profesionalism; - Susținere și dezvoltare personală: în materie de dezvoltare personală, punem pe primul loc creşterea nivelului de calificare a angajaţilor prin susținere continuă;