Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Process Lab Implementare soluții software completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Process Lab

Process Lab este o companie independetă, multidisciplinară, de consultanță tehnologică. Suntem pasionați de transformarea digitală și credem în mantra "Automatizarea care are sens", ceea ce înseamnă că nu tot ceea ce poate fi automatizat ar trebui să fie automatizat. Oferim expertiză în domeniul transformării digitale și al automatizării proceselor, aducând un plus prin cunoștințe extinse în domeniul afacerilor, pentru a ajuta organizațiile să se transforme digital, să își securizeze și să își optimizeze operațiunile. Ne asociem cu furnizori de tehnologie de încredere, care sunt lideri în categoriile lor, pentru a oferi soluții de transformare digitală, automatizare a proceselor și securitate cibernetică solide, fiabile, durabile și rentabile.