Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Modul magazin online Shopify - integrare cu FGO completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

WebShopAssist

Suntem o companie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru customizarea platformei de eCommerce Shopify. WebShopAssist ofera urmatoarele servicii: Customizare teme și configurare Shopify Cream magazine online la cheie. Pentru cei care sunt la început sau caută să-și îmbunătățească magazinul online Shopify prin personalizarea unei teme existente. Dezvoltare aplicații Aplicații web făcute să funcționeze perfect cu mediul Shopify. Dacă doriți o experiență unică a utilizatorilor magazinului dvs. sau o funcționalitate deosebită, aplicațiile personalizate sunt soluția. Integrare De cele mai multe ori există cerințe personalizate și dezvoltări de care aveți nevoie, pentru integra site-ul dvs. în peisajul informatic al companiei dvs. Va oferim servicii pentru găsirea celor mai bune soluții, potrivite afacerii dvs. Migrare În comerțul online, platforma tehnică utilizată este baza succesului dvs. Migrând magazinul dvs pe platforma Shopify veți avea o platformă robustă și ușor de folosit, care evoluează în mod constant pentru a rămâne în fruntea unei industrii mereu în schimbare. Integrări Marketplace În fiecare zi milioane de oameni cumpără produse pe piețe ca Amazon, Facebook și eBay. Cu Shopify, puteți deschide potențialul afacerii dvs. utilizând noi canale de vânzări și oferind produsele acestor clienți. Canalele de vânzări Shopify vă ajută să urmăriți produsele, comenzile și clienții dvs. într-un singur loc.