Descriere

Suntem o companie specializată în dezvoltarea de soluții software pentru customizarea platformei de eCommerce Shopify.

WebShopAssist ofera urmatoarele servicii:

Customizare teme și configurare Shopify

Cream magazine online la cheie. Pentru cei care sunt la început sau caută să-și îmbunătățească magazinul online Shopify prin personalizarea unei teme existente.

Dezvoltare aplicații

Aplicații web făcute să funcționeze perfect cu mediul Shopify. Dacă doriți o experiență unică a utilizatorilor magazinului dvs. sau o funcționalitate deosebită, aplicațiile personalizate sunt soluția.

Integrare

De cele mai multe ori există cerințe personalizate și dezvoltări de care aveți nevoie, pentru integra site-ul dvs. în peisajul informatic al companiei dvs. Va oferim servicii pentru găsirea celor mai bune soluții, potrivite afacerii dvs.

Migrare

În comerțul online, platforma tehnică utilizată este baza succesului dvs. Migrând magazinul dvs pe platforma Shopify veți avea o platformă robustă și ușor de folosit, care evoluează în mod constant pentru a rămâne în fruntea unei industrii mereu în schimbare.

Integrări Marketplace

În fiecare zi milioane de oameni cumpără produse pe piețe ca Amazon, Facebook și eBay. Cu Shopify, puteți deschide potențialul afacerii dvs. utilizând noi canale de vânzări și oferind produsele acestor clienți. Canalele de vânzări Shopify vă ajută să urmăriți produsele, comenzile și clienții dvs. într-un singur loc.

Aplicațiile companiei WebShopAssist

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!