Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Mingle completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Mingle

Mingle este un software prietenos de recrutare construit pentru oamenii de HR care vor să se organizeze mai bine și să aibă un control mai bun asupra muncii lor.Suntem un start-up românesc înființat în 2020, iar în prezent lucrăm cu peste 350 de profesioniști HR din România și din Europa pentru a face mai plăcută experiența de recrutare. Printre clienții noștri se numără:Medicover, E.ON, Lensa, Farmaciile Dona, ZARA, Marquardt, Connect44 și SSI Schaefer. Echipele de HR pot folosi aplicația noastră pentru a organiza joburile, candidații și rapoartele într-un singur loc, astfel:1. Publică joburile pe orice site dintr-un singur locAdu-ți joburile în fața a mii de candidați cu mai puțin efort. Ai un singur loc din care postezi anunțurile pe site-urile de joburi și în social media, actualizezi pagina de cariere sau încurajezi recomandările interne. 2. Strânge candidații din toate sursele într-o bază de date centralizatăLucrează alături de colegii tăi pe o bază de date comună pentru a vă organiza feedbackul, a stabili interviuri și a evalua candidații. 3. Vezi rapoarte avansate în timp real, fără efortCu Mingle nu mai trebuie să calculezi formule complicate în Excel. Ai acces la rapoarte care se actualizează automat cu cele mai recente date.