Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația FME Extract Transform Load completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

GLOBEMA

Globema a dezvoltat o serie de produse specifice fiecarui domeniu, bazate pe platforma GE Smallworld, ca sisteme de management al resurselor spatiale pentru companiile care administreaza diferite tipuri de retele. Produsele noastre ofera functionalitati pentru inventarierea retelei, planificarea si proiectarea de extensii ale retelei, suport operational, managementul intreruperilor si al personalului de teren. Instrumentele de integrare permit interactiunea cu sisteme ERP, SCADA, facturare, CRM si altele, generatoare de valoare adaugata prin sprijinirea planificarii investitiilor, analizarea zonei de business si sondarea pietei. Spatial Intelligence este o solutie din clasa BI utilizata in crearea unor analize de business spatiale avansate a datelor provenite din surse diferite. Utilizam platforma software Smallworld si platforma .NET pentru a implementa o serie de solutii care sustin procesele de business specifice si extinderea functionalitatii de baza a sistemului Smallworld. Solutiile mai complexe includ sisteme multi – modulare de inventariere a retelelor de energie electrica, termoficare si retele de alimentare cu gaze cu module add-on orientate catre procese de business cum ar fi, de exemplu, o aplicatie web pentru suportul procesului de conectare de noi clienti la o retea. Structura modulara a sistemelor noastre ofera clientilor flexibilitate in selectarea si crearea de solutii mai bine adaptate la cerintele lor.Globema ofera servicii de analiza, dezvoltare software si implementare asociate cu punerea in aplicare a sistemelor integrate IT, concentrandu-se in principal pe solutiile utilizate pentru managementul resurselor spatiale. Trebuie pregatita o analiza in profunzime a companiei inainte demararii activitatilor de proiectare si implementare, activitate care implica probleme de business, functionale si de integrare, care sa conduca la crearea unor proiecte de sisteme informatice spatiale cuprinzatoare sau sisteme de management ale serviciilor de inginerie, adaptate la nevoile specifice ale clientilor nostri. Calitatea inalta a serviciilor noastre a fost recunoscuta de asemenea de catre GE Energy. Globema si GE Energy au semnat un Master Service Agreement pe termen lung care prevede participarea personalului Globema in proiecte Smallworld ale GE Energy in intreaga lume. Consultanti si traineri Globema ofera, de asemenea, experienta lor de know-how prin cursuri de formare si seminarii pentru sistemele oferite si sfera lor de aplicare.