Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația CAS genesisWorld (CAS CRM) completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

Melior Cras

Parte a grupului de firme Focality, suntem o echipa de profesionisti care oferim solutii pentru automatizarea si optimizarea proceselor de marketing, vanzare si post-vanzare, management de proiecte si gestiunea activitatii de helpdesk/suport. Implementam solutii care elimina activitati manuale si sustin cresterea eficientei operationale.   Solutii care va ajuta sa obtineti rapid rapoarte corecte, cu date in timp real. Implementarile noastre se realizeaza in mod structurat, urmand o succesiune de pasi bine definiti, prin metodologii validate Stim ca va doriti mai mult timp pentru lucrurile cu adevarat importante si vrem sa va ajutam sa obtineti asta.