Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.

Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Aplicatie santiere completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!

Ușurința în utilizare

Funcționalități

Suport tehnic

Raport calitate / preț


Cât de probabil este să recomanzi această aplicație unui prieten sau coleg?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Slab

Ridicat

Adaugă un titlu relevant pentru review.

ARGGO

ARGGO este o companie românească specializată în dezvoltare de software și consultanță, care își propune să inspire pe toată lumea să-și depășească performanțele utilizând îmbunătățirea proceselor și digitalizarea.Într-o perioadă a schimbărilor constante, când adaptabilitatea este imperativă, oferim companiilor instrumentele și cunoștințele necesare pentru a le ajuta să-și recâștige timpul pierdut și să-l investească mai înțelept. Viziunea noastră pe termen lung este de a oferi modelul time-as-a-service prin digitalizarea proceselor pentru companiile din întreaga lume.Folosind o abordare end-to-end, adăugăm valoare fiecărei etape, de la Business Process Reengineering și analiza de sistem, până la implementarea finală și suport post-implementare. Oferim soluții de business personalizate pentru orice industrie, îmbinând Dynamics 365, Timeqode, Office 365, Azure și Business Intelligence cu experiența noastră în managementul de business și în consultanță.În căutarea succesului clienților, vrem să inspirăm dezvoltare și să construim o relație puternică cu toți partenerii noștri, luându-ne angajamentul de a îndeplini cerințele și ambițiile tuturor.Încurajăm creativitatea și munca în echipă, astfel încât cei peste 90 de colegi pasionați să se concentreze exclusiv pe construirea de soluții și furnizarea de servicii de înaltă calitate, bazate pe rezultate.Together, we are one!