Despre 'ProjectTracker' for MSP Server 2003 & 2007

'ProjectTracker for MSP Server 2003 & 2007' se integrează cu MS Project, MSP Server si ClearQuest. Acest tool este înregistrat ca IBM V.A.P-solution. State-of-art MS Project (Project Server 2003 & 2007)  si ClearQuest permit colaborare bidirecțională menținând întreaga ierarhie de informații si dependențe. În timpul procesului,modulul  MS Project permite importul tuturor resurselor disponibile in CQ. Este un tool de neînlocuit in procesul de management.

ProjectTracker face posibilă integrarea ClearQuest și MS Project intr-un mod mult mai avansat decât mecanismul de integrare standard prevăzut de IBM Rational ClearQuest. În timpul procesului de integrare  dintre ClearQuest database si MS Project  se permite selectarea de domenii si sincronizarea de date. Modulul suporta legături ierarhice între interogări, care permite de  efectuarea  simultana mai multe sarcini și sub-sarcini incluse în planul de MS Project și înregistrările din ClearQuest.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
  • Instalare pe calculator/server - Windows
Modalitate de licențiere
  • SaaS
Sistem de operare
  • Windows
Integrare cu alte sisteme
  • Da, prin standarde
Suport tehnic
  • Permanent (24/7)

Solicită un demo pentru 'ProjectTracker' for MSP Server 2003 & 2007

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația 'ProjectTracker' for MSP Server 2003 & 2007 completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!