Despre PitiClic ne invata cum sa ne purtam in viata

Alături de animăluţe drăguţe şi prietenoase, copiii vor învăţa să-şi dezvolte vocabularul folosind termeni specifici disciplinelor sociale, să identifice reguli de comportare civilizată, să-şi exprime opinia cu privire la comportamentul în diferite situaţii:
•    acasă
•    pe stradă
•    la gradiniţă
•    în sala de spectacole
•    în excursie

Pe lângă informaţii legate de ce este bine sau rău, lecțiile interactive conțin și jocuri educative de matematică, perspicacitate, îndemânare şi multe noţiuni noi, pe care copilul le asimilează jucându-se.

Pentru câştigarea diplomei de "Copil bine educat", cei mici vor avea de rezolvat un test de evaluare a cunoştinţelor acumulate prin parcurgerea integrală a programului. Nu trebuie să mai menţionăm că nu este vorba de o diplomă obişnuită, ci una inedită deoarece este semnată chiar de ... PitiClic. 

Pentru softul educațional PitiClic ne învaţă cum să ne purtăm în viaţă cuvintele de ordine sunt motivant şi captivant, deci o alternativă plăcută, utilă şi educativă de petrecere a timpului liber pentru copii.

Scenariul lecției interactive PitiClic ne învaţă cum să ne purtăm în viaţă a fost premiat în cadrul celei de-a treia ediţii a concursului de scenarii „Cum să concepem materiale didactice moderne” (2008-2009), din cadrul proiectului educaţional cu acelaşi nume desfăşurat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Configuraţie minimă

Pentru PC:
- procesor cu frecvenţa: 1000MHz sau mai mult
- memorie RAM: 512MB sau mai mult
- rezoluţia ecranului: 800x600 High Color
- spaţiu liber pe disc: 700 MB
- unitate optică: CD
- sistem de operare: Windows 2000 SP4, XP SP2, Vista, Windows 7
- placă de sunet cu boxe sau căşti
- mouse
- 500 MB spaţiu

Pentru Mac:
- Power PC G4
- Mac OS X
- memorie RAM: 512MB sau mai mult
- rezoluţia ecranului: 800x600
- unitate optică: CD
- placă de sunet cu boxe sau căşti
- mouse

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru PitiClic ne invata cum sa ne purtam in viata

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația PitiClic ne invata cum sa ne purtam in viata completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!