Descrierea aplicației

Pharmec Cabinet, liderul aplicatiilor IT destinate medicilor de familie din Romania, este o solutie software bazata pe modul de lucru de zi cu zi din cabinet. Aplicatia Pharmec este conceputa in jurul fisei pacientului, pentru o utilizare simpla si rapida. Medicii ii apreciaza multitudinea functiilor, suportul tehnic in cabinetul medical si compatibilitatea cu raportarile CAS – SIUI.

Pentru ca niciun cabinet medical nu poate functiona cu adevarat eficient fara un s...

Citește tot arrow_forward

Pharmec Cabinet, liderul aplicatiilor IT destinate medicilor de familie din Romania, este o solutie software bazata pe modul de lucru de zi cu zi din cabinet. Aplicatia Pharmec este conceputa in jurul fisei pacientului, pentru o utilizare simpla si rapida. Medicii ii apreciaza multitudinea functiilor, suportul tehnic in cabinetul medical si compatibilitatea cu raportarile CAS – SIUI.

Pentru ca niciun cabinet medical nu poate functiona cu adevarat eficient fara un sistem informatic complet, Pharmec are drept scop imbunatatirea activitatii cotidiene a medicului, astfel incat preocuparea sa de baza sa ramana ingrijirea pacientilor. Cu ajutorul Pharmec medicii obtin rezultate pozitive la nivel de profit, prin administrarea corecta a cabinetului si raportari fara erori si castiga timpul de care au nevoie pentru consultatiile medicale propriu-zise, desavarsind astfel relatiile cu pacientii.

Datorita functionalitatilor sale multiple, medicii utilizatori obtin beneficii deosebite in activitate:

 • Raportari intotdeauna corecte, actualizate in functie de formatul CNAS;
 • Prescrierea simpla a retetelor electronice in regim online si offline;
 • Gestiunea corecta a pacientilor si a intregii activitati informatice din cabinet;
 • Importul datelor din orice alt program software;
 • Scaderea timpului de operare prin rapoarte complete despre miscarea pacientilor si despre serviciile acordate;
 • Optiuni de verificare si corectare a erorilor, precum si avertizari pentru evitarea acestora;
 • Informatii actualizate permanent, conform normelor CNAS in vigoare;
 • Securitatea datelor despre pacienti si afectiuni, prin sistemul de chei de protectie si de confidentialitate a informatiilor personale;
 • Suport si consultanta online, telefonic si direct in cabinetul medical, asigurat de consultanti Pharmec specializati de pe intreg teritoriul tarii.

Aplicatia Pharmec este ideala pentru orice tip de cabinet medical: CMI, ambulatoriu de specialitate sau clinica medicala, indiferent daca functioneaza in contract cu CNAS sau in sistem privat, intrucat este configurabila in functie de specificul fiecaruia.

Pachetul Pharmec include:

 • Instalarea programului pe calculatoarele din cabinet
 • Instruire la instalare
 • Manual de utilizare
 • Suport online si telefonic prin Call Center
 • Sprijin IT profesionist (diagnostic, consultanta, mentenanta si service) in achizitia si functionarea echipamentelor hardware necesare in cabinet.
arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
XCLINIC, Soft pentru administrarea Clinicilor Medicale

Prin structura modulara asigura o gestionare integrala a datelor specifice unitatii medicale, fiind capabil sa urmareasca fluxul de pacienti in clinica si si sa extraga fisele medicale aferente consultatiilor. In acest fel se imbunatateste treptat calitatea serviciilor oferite pacientilor. Sistemul de programari pune la dispozitia fiecarui medic planul zilnic ....

DataKlas Medical

Investim continuu intr-o solutie performanta si scalabila, care este implementata cu succes atat in cabinete private mici sau medii, dar si in clinici medicale si spitale. Avem expertiza tehnica si experienta necesara pentru a oferi funcționalitati care au fost  testate in timp si la mai multi clienti. In plus, putem personaliza solutiile noastre software in funcție de nevoile spe....

eCab

    eCab ofera posibilitatea de arhivare, listare la imprimanta, transmitere la cerere precum si utilizarea ulterioara a datelor.     eCab poate prelua si arhiva, folosind suportul DICOM, imagini, filme si rapoarte de la ecografe.     eCab este o aplicatie modulara, fapt care ii permite adaptarea cu usurinta la nevoile individuale a....