Despre Nexus SFA Mobile

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) permite preluarea comenzilor de vanzari, operarea incasarilor cu chitante sau efecte comerciale (OP, Bilet la ordin), vizualizarea stocului si a preturilor de vanzare in timp real. Aplicatia este online si ruleaza pe orice dipozitib mobil care are conexiune la internet si pe care este instalat un browser web.

Aplicatia Nexus SFA Mobile (Sales Force Automation) pentru dispozitive mobile se adreseaza companiilor ce comercializeaza bunuri de larg consum prin intermediul agentilor de vanzari.

Aplicatia este online, pentru aceasta fiind necesara instalarea ei pe un server web iar orice dispozitiv mobil care se conecteaza necesita conexiune la internet.

Fiind o aplicatie web se poate apela de pe orice dispozitiv mobil unde ruleaza un browser: palm, telefon, tableta, notebook, netbook, laptop sau orice calculator, etc..

De ce aplicatia este web?

  • deoarece piata dispozitivelor mobile este foarte variata si pentru a tine pas cu noile tehnologii ar fi trebuit sa implementam aplicatia an de an pentru a fi compatibila cu noile sisteme de operare, si ar consuma timp inutil. Fiind o aplicatie web ruleaza in orice browser indiferent de sistemele de operare noi care apar pe piata
  • comenzile preluate si validate sunt in timp real
  • vizualizarea preturilor de vanzare si a stocului sunt in timp real.


Facilitati oferite de catre
Nexus SFA Mobile:

  • modulele sunt configurabile din BackOffice (drepturi de creare documente, vizualizare informatii stocuri sau preturi de vanzare)
  • modul de preluare comenzi de la clienti: adaugare parteneri noi, adaugare comenzi
  • incasari comenzi/facturi clienti: incasari cu chitante sau cu efecte comerciale (Bilet la Ordin sau Ordin de plata)
  • vizualizare solduri facturi clienti
  • afisarea stocului unei gestiuni in timp real
  • avertizari cu privire la: clientii de incasat, stocului expirat, stocului depasit si a stocului de aprovizionat

Nexus SFA Mobilee este parte a solutiei software client/server Nexus ERP - solutie integrata de tip ERP.

Aplicatia este realizata in limbajul PHP de aceea este obligatoriu ca pe serverul web sa fie instalat suport pentru PHP. Noi recomandam instalarea solutiei Microsoft Web Platform Installer care instaleaza automat serverul web IIS si librarii pentru PHP si SQL Server.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Nexus SFA Mobile

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Nexus SFA Mobile completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!