Despre Licenta Portal B2B

Solutia software Portal Business to Business a fost dezvoltata de ContentSpeed pentru a usura managementul vanzarilor intre persoane juridice. Fiecare functionalitate a softului este adaptata solicitarilor transmise de clienti si se pliaza pe standardele internationale si bunele practici in dezvoltarea relatiilor B2B.

Portal B2B este o platforma dedicata mediului de afaceri pentru integrarea produselor si serviciilor si comercializarea acestora in conditii optime pentru sustinerea business-ului.

Primele consecinte in privinta utilizarii unei platforme web-based dedicate se reflecta in primul rand asupra relatiilor comerciale cu partenerii.

In plus, pentru ca optimzarea costurilor implica o serie de facilitati, am integrat pentru clientii nostri module dedicate care permit reducerea costurilor operationale si capacitatea de monitorizare si auditare.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Licenta Portal B2B

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Licenta Portal B2B completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!