Despre In casa surprizelor

Bine ai venit în Casa Surprizelor!

Ai şapte camere de explorat. Ca să nu te rătăceşti foloseşte harta din colţul stânga-sus a ecranului. Dar mai întâi trebuie să răspunzi la telefon făcând clic pe el. Prin intermediul lui vei primi o sarcină. Caută mingea cerută prin cele 7 camere.

De fiecare dată locul în care gaseşti mingea este altul. Căutarea e plină de surprize: perne care explodează, camaşa care umblă ca o fantomă prin cameră, apariţia şoricelului în camera părinţilor, etc. Fă clic în locurile unde crezi că se poate ascunde mingea sau pe uşi dacă vrei să treci în altă cameră. O dată găsită mingea primeşti o viaţă pentru jocul din final şi apoi Roata Norocului te va duce într-un domeniu ales la întâmplare. Vei primi o sarcină. Dacă o duci la bun sfârşit mai primeşti o viaţă care-ţi va folosi la jocul din final. Vieţile dobândite pe parcursul jocului se pot vedea la un clic pe cufărul din dreapta sus.

Softul educațional pune la dispoziție următoarele activităţi:
• jocuri de perspicacitate, de atenţie, de observaţie
• jocuri matematice
• activităţi pregătitoare pentru geometrie
• informaţii variate din domenii diferite care să-i pună pe copii să gândească

Vei mai primi încă două sarcini tot prin intermediul telefonului. Apoi vei avea posibilitatea să mai cauţi o minge care-ţi va permite accesul la un capitol inedit "Inteligenţă şi îndemânare practică". Aici poţi învăţa să-ti construieşti ceva tehnic. Lucruri pe care le poti crea în realitate, cum ar fi o bărcuţă (al cărei motor e făcut dintr-un ou) care să poată fi lansată la apă în cada de la baie, o pilă electrică facută din tăbliţa de zinc şi solutie de apă cu sare într-un borcan de sticlă, o alta pilă electrică făcută dintr-un... cartof, sau "mexicanul" din borcanul cu murături. Lucruri pe care copilul nu le învaţă la orele de clasă, dar care indirect îi oferă informaţii şi care pot fi un izvor de idei pentru cadrele didactice. Accesul la acest capitol este opţional, dacă nu se doreşte se poate intra direct în jocul surpriză.

Domeniile pentru sarcini sunt:
• Creioco
• Cubulex
• Umbrici
• Rebus
• Cub Construct
• Ştiaţi că...

Configuraţie minimă

Pentru PC:
- procesor cu frecvenţa: 1000MHz sau mai mult
- memorie RAM: 512MB sau mai mult
- rezoluţia ecranului: 800x600 High Color
- spaţiu liber pe disc: 700 MB
- unitate optică: CD
- sistem de operare: Windows 2000 SP4, XP SP2, Vista, Windows 7
- placă de sunet cu boxe sau căşti
- mouse
- 500 MB spaţiu

Pentru Mac:
- Power PC G4
- Mac OS X
- memorie RAM: 512MB sau mai mult
- rezoluţia ecranului: 800x600
- unitate optică: CD
- placă de sunet cu boxe sau căşti
- mouse

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru In casa surprizelor

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația In casa surprizelor completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!