Despre Fidelisoft Auto

Fidelisoft Auto este un produs special pentru managerii de Service-uri auto care doresc creșterea afacerii prin loializarea clienților pe termen lung cu ajutorul cardurilor de fidelitate. Programul software este conceput ca o aplicație standard ce oferă viteză, siguranță și confort în înregistrarea, procesarea și controlul a două tipuri de date: informații despre mașina intrată în service, respectiv informații despre proprietarul mașinii.

De exemplu, programul este prevăzut cu alarme standard și personalizate ce pot fi setate pe diverse criterii, cum ar fi data nașterii proprietarului (îl puteți felicita la aniversare) sau data de expirare a ITP-ului mașinii (puteți anunța proprietarul și stabili programarea în service, fidelizându-l astfel ca și client). 

Toate datele despre mașină și proprietar sunt stocate și accesibile pentru actualizare în Fișa Clientului, iar pe baza acesteia aplicația software generează rapoartele utile în dezvoltarea strategiei de loializare. Cardul de fidelitate atașat programului Fidelisoft Auto permite cunoașterea clienților prin monitorizarea comportamentului lor în consumul de servicii oferite de Service și aplicarea unor politici de discount adecvate. Astfel, aplicația software Fidelisoft Auto asigură construirea unei relații excelente și de durată cu clienții.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Fidelisoft Auto

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Fidelisoft Auto completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!