Despre Facturis-Online.ro

O factura se poate inregistra in program si lista in cateva secunde. Emiterea de facturi, proforme, chitante, bonuri, avize cat si inregistrarea notelor de receptie in gestiune se realizeaza simplu si rapid.

Numar nelimitat de utilizatori si documente

Se pot configura puncte de lucru ale aceleeasi societati, puteti crea un numar nelimitat de utilizatori carora sa le acordati diferite drepturi asupra meniurilor din program si se pot emite oricate documente doriti.

Siguranta datelor salvate in program

Scapati de grija pierderii datelor din cauza calculatorului care va creeaza probleme. Baza de date se afla pe un server performant, securizat, unde se fac copii de siguranta zilnice pentru protectia datelor dumneavoastra.

Emiteti facturi oricand, oriunde

Puteti emite si lista o factura sau chitanta folosind orice calculator cu conexiune la internet. Aveti nevoie doar de un utilizator si o parola de acces in aplicatia de facturare si gestiune.

Rapoarte avansate si calculare automata

Gestiune stocuri, raport facturi, chitante, fisa client, fisa furnizor, registru de casa cu salvare digitala: fisier Excel sau PDF. Rapoarte ce se genereaza automat si le puteti accesa in orice moment, pentru a beneficia de o situatie in timp real.

Suport tehnic online gratuit

Contactati-ne gratuit pe telefon sau email si echipa noastra va sta la dispozitie pentru solutionarea oricarei neclaritati in utilizarea aplicatiei de facturare si gestiune stocuri online.

Video : Emite o factura in cateva secunde

Vezi detalii si preturi

Testeaza gratuit 30 de zile aceasta aplicatie online de facturare si gestiune stocuri.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Facturis-Online.ro

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Facturis-Online.ro completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!