Despre elapseit

Ca vedere de ansamblu, elapseit acopera

 • Planificarea resurselor

Vizualizați și redistribuiti, cu ușurință, volumul de lucru al echipei pentru a evita epuizarea sau subutilizarea resurselor. Re-prioritizați proiectele și redistribuiți orele, în timp real, cu drag-and-drop.

Vizualizați rapid programul și proiectele fiecărui membru al echipei. Minimizați conflictele și resursele subutilizate obținând o perspectivă mai bună asupra disponibilității echipei, pe termen lung sau scurt.

Alocarile facute in planificator sunt utilizate si pentru pontajelor, ceea ce minimizeaza timpul de pontare si ajuta la evitarea greselilor de pontaj

 

 • Pontaje si gestionarea orelor lucrate

Orele planificate pe zile si proiecte, in planificatorul de resurse, sunt aduse automat in pontator, ceea ce duce la o acuratete a datelor. Bineinteles ca acolo unde se lureaza mai mult/putin fata de orele alocate, pontajul va fi modificat de catre User astfel incat sa reflecte orele lucrate efectiv, dupa care se trimit managerului de proiect pentru verificare si aprobare.

 

 • Gestionarea concediilor/zilelor libere/ in afara biroului

Sistemul de gestionare a zilelor libere se foloseste in stransa legatura cu modulul de pontaj dar si cu modulul de planificare a resurselor pentru a crea o imagine clara si actuala a personalului care este disponibil in perioada de interes. In toate cele 3 module se poate vedea cine este in concediu, ce tip de concediu, pentru ce perioada si cine este persoana de backup.

De asemenea, se trateaza foarte clar si zilele libere nationale, care se seteaza in cont si vor fi visible in toate cele 3 module.

 

 • Proiecte, structurate in faze si activitati.

Pentru fiecare proiect se pot face setari diferite, in functie de nevoie si de tipul proiectului. Se seteaza rata orara pe proiect, dar se pot seta si rate orare diferite pentru fiecare rol din echipa proiectului. Un project manager va avea intotdeauna o viziune clara a bugetului de ore si de bani pentru fiecare proiect de care e responsabil. Poate seta o cronologie clara a pasilor (etapelor) din proiect cu inceput, sfarsit si bugetare. Prin statistici vizuale, stie care e statusul proiectului in orice moment.

 

 • Facturare

Facturile se pot crea prin cativa pasi maim ult decat simpli, dar care te vor scuti de calculi si indoieli legate de corectitudinea datelor. Prin simpla apasare a unui buton poti popular facture cu orele lucrate, din pontaje sau cu orele alocate in planificator, in functie de tipul proiectului. Poti oricand sa adaugi si alte cheltuieli legate de proiect, precum un training, aparate sau alte cheltuieli necesare pentru lucrul pe proiect.

 

 • Gestionarea documentelor legate de proiecte

Pentru a evita situatia in care se pierd sau ratacesc documente sau cerinte ale clientilor pe diferite proiecte, dar si pentru a avea o structura a pasilor din proiect exista un spatiu de salvare a documentelor, care poate fi setat in functie de sensibilitatea datelor: privat, impartasit cu anumiti colegi sau public.

In acest modul se pot pastra diferite versiuni ale cerintelor clientului, pentru a putea oricand sa fie verificat punctul de plecare si cerintele din momentul de fata.

 

 • Raportare

Capacitatea de a genera rapoarte pentru orice nevoie este estentiala pentru orice organizatie. Pentru a lua decizii bune si in cunostinta de cauza trebuie sa ai toate informatile rapid si structurate intr-o maniera usor de inteles. Rapoartele pe care le poti genera in elapseit analizeaza toate datele din platforma si te ajuta sa iei cele mai bune decizii, bazate pe date reale.

 

 • Dashboard

Aceasta pagina de raportare poate fi singura la care sa te uiti si sa iti dai seama care e statusul afacerii tale. Este o pagina care prezinta foarte multa informatie vizuala (grafice) legata atat de resurse cat si de bugete, facturi, concedii, etc

 

 • Customizarea contului

Personalizarea contului in functie de nevoile specifice este un mare atu pe care il oferim. De la setarea numarului maxim de ore de lucru pe zi, pana la numarul maxim de zile de concediu, diferite zile libere si/sau zile nationale, in functie de locatie, pana la setarea notificarilor, acolo unde vrei sa stii ce si cand se intampla – notificari pentru atingerea unui prag de ore/bani consummate pe proiect.

De asemenea, platforma de support bazata pe tickete, e disponibila 24/7.

Daca te-am facut macar un pic curios/curioasa, poti incerca aplicatia pentru o perioada de 30 de zile gratuity, fara date de pe card sau alte informatii, accesand https://elapseit.com/

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
 • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Sistem de operare
 • Windows
 • MacOS
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • Permanent (24/7)
Demo/trial
 • Versiune de trial
 • Demo individual
Galerie

Solicită un demo pentru elapseit

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația elapseit completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!