Despre CRM Real Estate

Aplicatia noastra de CRM vine cu 3 module:
- Website de prezentare integrat
- Modul santiere (blocuri, iar fiecare bloc are adaugare de apartamente)
- Modul clienti (verifici statusul clientilor, cat au platit, cat mai au rest de plata)
- Modul furnizori (tine evidenta materialelor si ai controlul banilor)

Aplicatia noastra web iti ofera posibilitatea de a adauga noi useri, pe diferite roluri, in functie de sarcinile atribuite.

Cum functioneaza?
Pentru a putea folosi aplicatia la capacitatea maxima este nevoie sa incarci santiere. Santierele sunt definite de blocuri (un santier poate avea unul/mai multe blocuri), iar blocuri au apartamente. Fiecare apartament are anumite caracteristici: suprafata, pret, incarcare media (schite).

Dupa ce am populat aplicatia cu santierele, putem incepe sa folosim si urmatoarele module. Apartamentele poti fi vandute catre un client, pentru care este necesar sa introduci cateva date (nume client, telefon, avans, pret negociat), astfel vei vedea cat a fost negociat din pretul initial. Dupa ce am adaugat un client, apartamentul va fi trecut automat pe indisponibil. Pe viitor putem reveni la acest client, pentru a adauga o noua plata (suma & data) sau pentru a oferi un nou discount la pretul de achizitie.

Modulul de materiale & facturi furnizori. Este nevoie sa definim cateva aspecte, inainte de a adauga o noua factura: categorie material (fundatie, finisaje, etc), tip de material (beton, gresie, etc), unitate de masura, cota TVA si furnizori. Dupa aceasta definirie, putem incepe sa incarcam o noua factura: furnizor, santier, categorie materiale, tip materiale, produs, valoare etc.
Facem toate aceste legaturi pentru a putea scoate rapoarte exacte in viitor. Un astfel de raport ne poate spune: cat a costat betonul pentru santierul X / cat au costat finisajele din santierul Y.

Website-ul de prezentare va fi legat la baza de date a aplicatiei web, astfel cand se adauga un nou santier, se creeaza automat o pagina speciala pe website. Acolo vor aparea si apartamentele (cu detaliile dorite de client) si se pot cere oferte prin formularul de contact sau telefon. Cand se vinde un apartament, apare automat indisponibil pe website.


Website-ul este optimizat pentru telefon si SEO:
- grafica moderna si unica pentru fiecare client (logoul tau, culorile tale, etc)
- Optimizare SEO on page
- Functii: Google analytics, google search console, Facebook messanger, Sitemap
- Numar nelimitat de santiere
- Certificat SSL & GDPR

Aplicatia noastra te ajuta sa tii legatura cu clientul. Vezi cum decurge o negociere care sunt urmatoarele etape, vezi daca s-a incheiat o achizitie, iar daca nu clientul poate fi adaugat intr-un newsletter si anuntat cat se face un discount sau o noua lansare de santier.

Cum ai acces la sistemul nostru de CRM Real Estate:
- ne contactezi
- noi setam aplicatia CRM si facem macheta website-ului (eventualele module pe care clientul le doreste integrate)
- incarcam aplicatia pe un server al clientului sau cloud
- oferim trainig de administrare

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
 • Instalare pe mobil (Android nativ)
 • Instalare pe mobil (iOS nativ)
 • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Sistem de operare
 • Windows
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
 • Curs
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare
Demo/trial
 • Demo video

Solicită un demo pentru CRM Real Estate

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația CRM Real Estate completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!