Despre Cassa

Viziune

În viziunea noastră, Cassa este cea mai eficientă soluție pentru domeniile de business și contabilitate, deoarece automatizează absolut tot procesul de lucru în 3 niveluri:

Totul într-o aplicație: Cassa digitalizează procesele de lucru dintre mediul de afaceri și industria de contabilitate, oferind, astfel, fiecărui proprietar de firmă toată contabilitatea online, într-o aplicație: de la rapoarte, acte și bilanțuri - până la feed/chat comun cu contabilul.

Export direct al informației: Noua tehnologie de OCR permite exportul actelor și informațiilor direct în softul de contabilitate. Nu mai este necesar de introdus documentele manual!

Monitorizare real time a afacerii: Antreprenorii au acces în timp real la toate informațiile financiare despre firma lor și la toate functionalitatile necesare dezvoltării business-ului.

Problemă

Din cauza sistemului învechit și a legăturii complicate dintre contabil și Antreprenor, serviciile de contabilitate sunt privite ca un „rău necesar”.

Orice afacere, mică sau mare, este un generator de facturi, astfel, multe din activitățile unui contabil se rezumă la munca manuală de operare a documentelor, arhivare fizică, raportare, depunere declarații.

Aceste activități durează mult, duc la servicii de slabă calitate oferite antreprenorilor, onorarii mici, implicare redusă în zona de consultanță și optimizare fiscală, încetinesc dezvoltarea antreprenorilor.

Toți antreprenorii, fără excepție, au nevoie atât de expertiza unui contabil în business-ul lor, cât și de un instrument modern, digital, care i-ar ajuta să genereze mai mult profit, să devină mai eficienți și să-și dezvolte business-ul.

Soluția

Cassa oferă contabililor și antreprenorilor un tool prin care pot comunica și opera inteligent fluxul de documente, cât și își pot automatiza fluxul de muncă. Iată doar câteva funcționalități și avantaje ale Cassa:

E modern și digital: Fiecare utilizator al platformei are un feed de lucru propriu cu contabilul lui. Fiecare utilizator poate crea și o rețea de comunicare, adăugând alți utilizatori în acest feed, unde are posibilitatea să încarce documente și să comunice direct cu contabilul. Același lucru e valabil și în crearea unei rețele de contabili. Astfel, orice firmă de contabilitate își poate gestiona portofoliului de clienți mai ușor.

E comod: Toate documentele transmise pe feed-ul comun se salvează în arhiva electronică Cassa In Cloud. Aplicația are și un mod de căutare inteligent după: cuvinte-cheie din document, tipul documentului, data de încărcare, utilizatori, #hashtag.

E real time: După ce facturile încărcate trec prin sistemul de OCR, acestea se pot exporta direct în softul de contabilitate pe care contabilul îl folosește. Așa, expertul contabil câștigă peste 80% din timp, decât dacă ar fi introdus manual facturile.

Asigură control total asupra veniturilor și cheltuielilor: Antreprenorii au posibilitatea să factureze direct din aplicație, facturile fiind la dispoziția contabilului oricând. Așa, nu mai este necesar să așteptați sfârșitul de lună. Contabilul face automat exportul în softul de contabilitate. Rapoartele financiare au un rol esențial în activitatea oricărui Antreprenor. Astfel, el este informat cu privire la profitul sau pierderea din luna respectivă, cheltuieli (taxe, impozite), disponibilități bănești, TVA de plată, stocuri, creditări și multe altele.

E un tool absolut nou: Deși există anumite softuri de facturare, ele nu digitalizează TOT procesul de contabilitate. Tot aici, contabilii pot verifica toate firmele pe care le au în gestiune, biblioteca de documente și primesc notificări despre orice activitate nouă.

Disponibil și din telefon: Contabilitatea poate fi ușor gestionată și în mișcare, oriunde, oricând. Cassa există atât în versiune desktop, cât și mobile, pentru iOS si Android.

Nu implică contact direct: În era pandemiei Covid, digitalizarea nu a fost niciodată atât de necesară. Cassa exclude necesitatea oricărui contact direct, căci toate, dar absolut toate operațiunile se fac online.

Evaluare generală
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Modalitate de accesare
 • Instalare pe mobil (Android nativ)
 • Instalare pe mobil (iOS nativ)
 • Cloud, SaaS, Web
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Sistem de operare
 • Windows
 • Ubuntu
 • MacOS
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru iOS
 • Prin aplicație dedicată pentru Android
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin standarde
Instruire
 • Webinar
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare
Demo/trial
 • Versiune de trial
 • Demo în cadrul unei prezentări

Solicită un demo pentru Cassa

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru aplicația Cassa completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!