US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

06 septembrie 2017

Fanii US Open vor avea posibilitatea de a urmări rezumatele turului printr-un sistem de inteligență artificială oferit de IBM.

US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

IBM a dezvoltat un instrument, cunoscut sub numele de Cognitive Highlights, ca parte a noii suite de aplicații Watson Media. Sistemul are capacitatea de a analiza volumul mare de clipuri video filmate în cadrul evenimentului ce are o durată de 2 săptămâni. În timpului turului, pot fi până la 18 meciuri jucate simultan, ceea ce înseamnă echivalentul de date produs de un streaming printr-un mic data center. Procesarea datelor, însă, este extrem de anevoioasă întrucât necesită o echipă editorială și de producție care să poată selecta cele mai importante momente ale evenimentului.

Sistemul software propus de IBM și IBM Research folosește algoritmi cogitivi cu rol în selectarea imaginilor care rulează pe frecvențe înalte de sunete, ceea ce se traduce prin gradul de implicare al audienței care poate fi echivalentul scorului fiecărui set, respectiv meci. Rezumatele pot fi distribuite pe rețelele sociale Facebook, Instagram sau YouTube.

Suita de soluții Watson media cuprinde sisteme de transcript și de tip photo tagging.  

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward