US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

06 septembrie 2017

Fanii US Open vor avea posibilitatea de a urmări rezumatele turului printr-un sistem de inteligență artificială oferit de IBM.

US Open folosește în colaborare cu IBM tehnologii AI pentru a crea rezumate video

IBM a dezvoltat un instrument, cunoscut sub numele de Cognitive Highlights, ca parte a noii suite de aplicații Watson Media. Sistemul are capacitatea de a analiza volumul mare de clipuri video filmate în cadrul evenimentului ce are o durată de 2 săptămâni. În timpului turului, pot fi până la 18 meciuri jucate simultan, ceea ce înseamnă echivalentul de date produs de un streaming printr-un mic data center. Procesarea datelor, însă, este extrem de anevoioasă întrucât necesită o echipă editorială și de producție care să poată selecta cele mai importante momente ale evenimentului.

Sistemul software propus de IBM și IBM Research folosește algoritmi cogitivi cu rol în selectarea imaginilor care rulează pe frecvențe înalte de sunete, ceea ce se traduce prin gradul de implicare al audienței care poate fi echivalentul scorului fiecărui set, respectiv meci. Rezumatele pot fi distribuite pe rețelele sociale Facebook, Instagram sau YouTube.

Suita de soluții Watson media cuprinde sisteme de transcript și de tip photo tagging.  

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward