Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

14 septembrie 2015

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Cu siguranță, sunt aplicații a căror decizie de cumpărare este indicată încă din momentul lansării, dar decizia poate apărea și mai târziu, în funcție de bugete, de prioritizare sau de alte aspecte importante.

În funcție de domeniul de activitate, topul tomnatic al celor mai vizate soluții software include:

- Aplicațiile cu rol educațional – reîntoarcerea la școală a celor mici crește interesul adulților pentru achiziția instrumentelor ajutătoare în efectuarea temelor în sistemul de învățământ.

- Aplicațiile domeniului Horeca – Hotelurile, pensiunile, restaurantele se pregătesc de o perioadă considerată de vârf pentru achizițiile de pachete turistice. Sunt extrem de căutate modulele ce includ managementul unităților de cazare (rapoarte, oferte, gestionarea turiștilor/consumatorilor, date despre campaniile de promovare etc.)  

- Aplicații destinate afacerilor din domeniul agricultură – oferă acces la informații geografice, posibilitatea identificării tarlalelor, categoriilor de folosință a terenurilor, generarea rapoartelor sau preluarea automată a contractelor

- Aplicații dedicate domeniului imobiliar – toamna este anotimpul creșterii nișei închirierilor sau achiziționării imobilelor datorită migrării studenților din provincie către centrele de învățământ, a tinerilor care decid începerea unei construcții sau a celor care decid  finalizarea lucrărilor până la venirea anotimpului rece.

Cu siguranță, cele mai multe dintre soluțiile care au rolul de a sprijini activitatea din companii pot fi achiziționate în funcție de bugetul sau de nevoile clare manifestate. Cu toate acestea, industria software manifestă un anumit timp de apetit crescut pentru ciclicitatea celor mai importante perioade din an.

Dacă deții o afacere și ești interesat de achiziționarea unei soluții software optime pentru dimensiunea companiei tale, conform numărului de angajați, operațiunilor efectuate sau fluxurilor interne de lucru, ne poți contacta la [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward