Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

14 septembrie 2015

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Topul aplicațiilor software achiziționate toamna

Asemenea celor mai importante piețe de consum, și segmentul software se bucură de perioade preferate de utilizatorii finali în ceea ce privește achiziția acelor produse ajutătoare pentru activitatea organizațională.

Cu siguranță, sunt aplicații a căror decizie de cumpărare este indicată încă din momentul lansării, dar decizia poate apărea și mai târziu, în funcție de bugete, de prioritizare sau de alte aspecte importante.

În funcție de domeniul de activitate, topul tomnatic al celor mai vizate soluții software include:

- Aplicațiile cu rol educațional – reîntoarcerea la școală a celor mici crește interesul adulților pentru achiziția instrumentelor ajutătoare în efectuarea temelor în sistemul de învățământ.

- Aplicațiile domeniului Horeca – Hotelurile, pensiunile, restaurantele se pregătesc de o perioadă considerată de vârf pentru achizițiile de pachete turistice. Sunt extrem de căutate modulele ce includ managementul unităților de cazare (rapoarte, oferte, gestionarea turiștilor/consumatorilor, date despre campaniile de promovare etc.)  

- Aplicații destinate afacerilor din domeniul agricultură – oferă acces la informații geografice, posibilitatea identificării tarlalelor, categoriilor de folosință a terenurilor, generarea rapoartelor sau preluarea automată a contractelor

- Aplicații dedicate domeniului imobiliar – toamna este anotimpul creșterii nișei închirierilor sau achiziționării imobilelor datorită migrării studenților din provincie către centrele de învățământ, a tinerilor care decid începerea unei construcții sau a celor care decid  finalizarea lucrărilor până la venirea anotimpului rece.

Cu siguranță, cele mai multe dintre soluțiile care au rolul de a sprijini activitatea din companii pot fi achiziționate în funcție de bugetul sau de nevoile clare manifestate. Cu toate acestea, industria software manifestă un anumit timp de apetit crescut pentru ciclicitatea celor mai importante perioade din an.

Dacă deții o afacere și ești interesat de achiziționarea unei soluții software optime pentru dimensiunea companiei tale, conform numărului de angajați, operațiunilor efectuate sau fluxurilor interne de lucru, ne poți contacta la [email protected]

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward