Star Storage îl recrutează pe Daniel Ionescu în poziţia de director de marketing

27 octombrie 2015

Star Storage, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor din România, anunţă numirea lui Daniel Ionescu în funcţia de Marketing Director, începând cu luna octombrie 2015

Star Storage îl recrutează pe Daniel Ionescu în poziţia de director de marketing

Star Storage, unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de stocare, arhivare şi management al informaţiilor din România, anunţă numirea lui Daniel Ionescu în funcţia de Marketing Director, începând cu luna octombrie 2015. Anterior, Daniel a deţinut timp de 5 ani funcţia de Strategic Marketing Director în TotalSoft şi a ocupat pentru 10 ani funcţia de Director de Operaţiuni Bitdefender.

Cu o experienţă semnificativă în dezvoltarea şi poziţionarea de produse software româneşti pe pieţe internaţionale, Daniel va fi responsabil de definirea şi implementarea strategiei de marketing Star Storage. Principalele obiective sunt alinierea portofoliului de soluţii la tendinţele pieţei, consolidarea echipei de marketing şi integrarea cu echipele de vânzări directe şi prin parteneriate strategice internaţionale.

“Văd în Star Storage un potential mare de dezvoltare, bazat atât pe soluţiile proprii de arhivare, cât şi pe o abordare matură a tehnologiilor moderne, cum sunt aplicaţiile mobile sau soluţiile în cloud. Provocarea pe termen scurt este educarea pieţei locale în a înţelege avantajele cloud computing-ului şi promovarea serviciilor vândute sub brandul StarVault”.

Daniel a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti şi MBA-ul Româno-Canadian al Universităţii din Ottawa, cu specializarea în marketing.

Despre Star Storage S.A.Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta si furnizeaza solutii de ultima ora de protectie si management a informatiior pentru organizatii publice si private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experienta in domeniu si un portofoliu de peste 500 de clienti de pe 4 continent...

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Bitdefender îl numește pe Emilio Roman vicepreședinte de vânzări pentru regiunea EMEA

Producătorul de soluții de securitate informatică Bitdefender l-a numit pe spaniolul Emilio Roman în poziția de vicepreședinte de vânzări pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unde va coordona îndeplinirea obiectivelor regionale de dezvoltare a companiei. Roman va fi responsabil de strategia de vânzări și go-to-market pentru regiunea EMEA.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

CAS CRM primeşte calificativul “foarte bun” în analiza Trovarit

CAS CRM a primit un scor de 1.85 (5 nesatisfăcător, 1 excelent) în cadrul studiului Trovarit derulat cu 650 utilizatori de soluţii CRM, situându-se pentru media pieţele la toate cele 24 criterii de analiza. Studiul “CRM în practică”, ajuns la cea de a cincea ediţie,  examinează nivelul de satisfacţie în utilizarea sistemelor CRM şi impactul acestor...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward