SRI organizează Cyber Security Challange

15 iulie 2015

Serviciul Român de Informații (SRI) organizează Cyber Security Challange 2015!  Iată care sunt etapele prin care vor trece participanții competiției: 

SRI organizează Cyber Security Challange

Serviciul Român de Informații (SRI) organizează Cyber Security Challange 2015!  Iată care sunt etapele prin care vor trece participanții competiției: 

Echipele vor trebui să se transpună într-un scenariu care presupune dezvoltarea și apărarea unei infrastructuri. Partea cea mai importantă va rămâne dezvoltarea și apărarea propriei infrastructuri, dar atacarea celorlalte echipe aduce puncte. 
Vor fi 3 nivele de dificultate a testelor: greu, mediu și ușor. 

Testele sunt din următoarele domenii:
- Securitate web
- Criptografie
- Inginerie inversă și investigații
- Programare
- Teste de penetrare
- Atac și aparare
- Securitate Linux/windows/macOS
- Securitate telefoane mobile

Echipele sunt formate din 2 (maxim 3) antrenori și maxim 10 concurenți din 2 categorii: juniori (între 14 și 20 ani) și seniori (între 20 și 30 ani). În fiecare echipă pot fi maxim 5 membri seniori. Vârsta de referință este vârsta concurentului la data la care va începe concursul la nivel național.

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina oficială a concursului: http://cybersecuritychallenge.ro/informatii_suplimentare.html 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Soft Net Consulting şi Postis - parteneriat pentru a simplifica transformarea digitală a comerțului

SoftNet Consulting, cel mai mare dezvoltator de servicii IT pentru afaceri din regiunea de vest a României și Postis, primul start-up LogTech din România anunță un parteneriat strategic pentru simplificarea transformării digitale a activităților de comerț.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Kaspersky Lab protejează companiile care folosesc tehnologia blockchain împotriva atacurilor cibernetice și a fraudei

Kaspersky Lab a lansat noi pachete de servicii destinate companiilor care lucrează în industria blockchain și în cripto-economie. Proiectele de atragere de capital (ICO / STO) și casele de schimb de criptomonede au acum la dispoziție servicii personalizate, cum ar fi evaluarea securității site-ului și a aplicațiilor, training în domeniul securității, protecție îm...

Citește articolul arrow_forward