Softlead Updated

18 ianuarie 2017

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai importante achiziții, lansări și noutăți ce vizează tehnologia și, în special, aplicațiile software, Softlead te invită să urmărești zona Softlead Updated.

Softlead Updated

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai importante achiziții, lansări și noutăți ce vizează tehnologia și, în special, aplicațiile software, Softlead te invită să urmărești zona Softlead Updated.

În fiecare săptămână, de luni până duminică, va exista un articol actualizat permanent, pe care îl poți accesa pentru a fi mereu informat.

Marți, 17 ianuarie: Gigantul comercial Aldo alege să implementeze Salesforce pentru a crește rata de mulțumire a clienților. Compania canadiană Aldo operează la nivel globa pritr-un singur canal de promovare, dar datele stocate din fluxul comercial pot asigura strategii multiple pe mai multe nivele de operare multi-channel. Aldo deține peste 2000 de magazine în 100 de țări din întreaga lume, iar platforma online deservește regiuni, mobisite-uri, puncte de creștere a relaționării directe cu fiecare client, iar Salesforce Service Cloud este un instrument perfect, ce stă la baza cunoașterii în detaliu a clientului. Mai multe detalii aici.

Miercuri, 18 ianuarie

  • Spotify – În topul încasărilor aplicațiilor pentru anul 2016. Conform unui studio publicat de compania Sensor Tower, Spotify se află în topul aplicațiilor non-gaming pentru anul 2016, în timp ce Netflix ocupă a treia poziție în clasament
  • Cele mai importante trenduri ce vizează dezvoltarea aplicațiilor mobile în 2017: creșterea AR și VR, setarea alertelor interactive și personalizate, aplicațiile mobile se vor baza pe multiple integrări cu alte aplicații complementare, includerea IoT în dezvoltarea strategiilor de creștere și în integrarea noilor industrii și obiceiuri de consum, creșterea m-Commerce, precum și multe altele, ce pot fi vizualizate aici.
  • HPE a achiziționat astăzi platforma de management al datelor – SimpliVity, companie focusată pe infrastructura hyperconvergentă (calcul, stocare și rețele, combinate într-un singur sistem). Pentru liderul de soluții și produse tehnologice, la nivel mondial, această acțiune reprezintă extinderea infrastructurii și serviciilor cloud și de automatizare extistente. Mai multe detalii aici.

Joi, 19 ianuarie: Fabricplatforma Twitter pentru dezvoltarea aplicațiilor mobile, intră în portofoliul Google, împreună cu Crashlytics, pentru raportarea „rupturilor” de sistem, Answers – pentru analiza aplicațiilor mobile, sistemul de logare Digits SMS și sistemul de automatizare a programării – FastLane. Fabric a fost lansat de către Twitter în anul 2014, sub forma unui SDK modular care să le permită developerilor să selecteze și să folosească diferite instrumente pentru îmbunătățirea aplicațiilor, aceasta fiind folostă în momentul de față pentru aplicații cu peste 2.5 miliarde de utilizatori, dezvoltate de peste 580.000 de programatori. Aici poți afla mai multe detalii despre achiziție.

Vineri, 20 ianuarieComputaris, WebMiner, WebDesign8.ro, ProfiCRM și Termene.ro sunt cele mai noi companii listate în cadrul Softlead săptămâna aceasta! Ai o aplicație software și încă nu ai listat-o pe Softlead? Creează un cont sau trimite-ne mai multe detalii pe adresa [email protected]!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

10 aplicații software recomandate companiilor sub 30 de angajați, pentru o digitalizare rapidă în perioade dificile

Dinamica impusă de contextul ultimelor luni a dus la repoziționări rapide și la gândirea unor strategii adaptate fiecărui business în parte. Restaurantele au deschis lista comenzilor online, buticurile au început comercializarea voucherelor, magazinele online au crescut gama de produse, au introdus campanii de reduceri, iar companiile de producție încep să investeasc...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

TotalSoft investește 300.000 de Euro într-o aplicație de HR

TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, lansează o nouă soluție de tip HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea ...

Citește articolul arrow_forward