Softlead lansează un tool dedicat creșterii performanțelor lead-urilor

25 noiembrie 2019

Softlead, singurul marketplace dedicat aplicațiilor software de tip SaaS, cu rol de generator de lead-uri, lansează astăzi ColdLeadsApp, un instrument intern prin care companiile software ce dețin un cont activ în platformă pot accesa lista potențialilor clienți care le-au vizualizat profilele.

Softlead lansează un tool dedicat creșterii performanțelor lead-urilor

ColdLeadsApp va fi disponibil gratuit până la începutul anului 2020, din ianuarie funcționalitatea fiind disponibilă doar pentru acele companii care aleg un abonament Softlead. Mai multe detalii despre costuri și despre noile pachete pot fi solicitate pe adresa [email protected].

Care sunt beneficiile pe care le aduce ColdLeadsApp?

Creat pentru a suplimenta valoarea informațiilor venite prin canalele de generare de lead-uri proprii Softlead, ColdLeadsApp oferă numele companiilor care au vizitat profilul unei aplicații software din platforma Softlead. Modulul respectă 100% normele GDPR, oferind date preluate din baze de date publice și din Google Analitycs, ColdLeadsApp facilitând accesul la date.

Astfel, ColdLeadsApp și modulul de generare de lead-uri deja utilizat de peste 300 de companii software din România vor putea oferi date importante despre potențialii clienți ai aplicațiilor, precum și informații cu privire la relevanța soluțiilor software la nivelul pieței, în funcție de scoring-ul obținut.

Rapoartele sunt disponibile în secțiunea de Lead-uri a conturilor corporate din cadrul Softlead.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă de tip marketplace din România, 100% dedicată aplicațiilor software, cu rol de generator de lead-uri. Obiectivul principal este acela de a oferi acces la soluții software potrivite fiecărui tip de organizație, de la start-up-uri la companii mari și foarte mari.

În prezent, Softlead deține peste 500 de aplicații software create special pentru industrii precum: medical, agricultură, retail, horeca, servicii, administrație publică, precum și din cele mai importante categorii specializate: Enterprise Resource Planning (ERP)Customer Relationship Management (CRM)Managementul DocumentelorManagementul Resurselor UmaneBusiness Process Modelling (BPM)Sales Force Automation (SFA)Managementul Depozitelor - Warehouse Management System (WMS)e-commerce, precum și multe altele.

De asemenea, în cazul aplicațiilor specifice unei industrii, unde nu există soluții personalizate, Softlead creează soluții custom, prin echipe dedicate acestor proiecte.

 

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Află mai multe
Aplicații software recomandate

Softlead Marketplace este o soluție de tip SaaS, dedicată business-urilor care vor să implementeze rapid un marketplace. Aplicația se poate personaliza, la cerere, în funcție de tipul business-ului, de industria din care provine și de spe...

Citește tot arrow_forward

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Gartner: 50% dintre clinici și spitale vor investi în RPA în următorii 3 ani

La nivel global, obiectivele de optimizare a costurilor și a resurselor post pandemia cu COVID-19 vor grăbi adopția tehnologiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA).

Citește articolul arrow_forward
Softlead

6 aplicații software recomandate companiilor ce au între 50-100 de angajați

Specialiștii recomandă ca în perioadele dificile, cum ar fi cele de recesiune sau de pandemie, obiectivele organizaționale să se concentreze în special asupra eficientizării resurselor interne și creșterii productivității.

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Numărul utilizatorilor afectați de malware financiar a crescut cu 7% în H1 2019, ajungând la 430.000

Cercetătorii Kaspersky au descoperit că 430.000 de utilizatori s-au confruntat cu programe malware create pentru a fura bani și criptomonede, în prima jumătate a anului 2019 - cu șapte procente mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Peste o treime (30,9%) dintre cei afectați sunt companii - dublul cifrei din prima jumătate a anului 2018 (15,3%)....

Citește articolul arrow_forward