Softlead lansează un tool dedicat creșterii performanțelor lead-urilor

25 Nov 2019

Softlead, singurul marketplace dedicat aplicațiilor software de tip SaaS, cu rol de generator de lead-uri, lansează astăzi ColdLeadsApp, un instrument intern prin care companiile software ce dețin un cont activ în platformă pot accesa lista potențialilor clienți care le-au vizualizat profilele.

Softlead lansează un tool dedicat creșterii performanțelor lead-urilor

ColdLeadsApp va fi disponibil gratuit până la începutul anului 2020, din ianuarie funcționalitatea fiind disponibilă doar pentru acele companii care aleg un abonament Softlead. Mai multe detalii despre costuri și despre noile pachete pot fi solicitate pe adresa [email protected].

Care sunt beneficiile pe care le aduce ColdLeadsApp?

Creat pentru a suplimenta valoarea informațiilor venite prin canalele de generare de lead-uri proprii Softlead, ColdLeadsApp oferă numele companiilor care au vizitat profilul unei aplicații software din platforma Softlead. Modulul respectă 100% normele GDPR, oferind date preluate din baze de date publice și din Google Analitycs, ColdLeadsApp facilitând accesul la date.

Astfel, ColdLeadsApp și modulul de generare de lead-uri deja utilizat de peste 300 de companii software din România vor putea oferi date importante despre potențialii clienți ai aplicațiilor, precum și informații cu privire la relevanța soluțiilor software la nivelul pieței, în funcție de scoring-ul obținut.

Rapoartele sunt disponibile în secțiunea de Lead-uri a conturilor corporate din cadrul Softlead.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă de tip marketplace din România, 100% dedicată aplicațiilor software, cu rol de generator de lead-uri. Obiectivul principal este acela de a oferi acces la soluții software potrivite fiecărui tip de organizație, de la start-up-uri la companii mari și foarte mari.

În prezent, Softlead deține peste 500 de aplicații software create special pentru industrii precum: medical, agricultură, retail, horeca, servicii, administrație publică, precum și din cele mai importante categorii specializate: Enterprise Resource Planning (ERP)Customer Relationship Management (CRM)Managementul DocumentelorManagementul Resurselor UmaneBusiness Process Modelling (BPM)Sales Force Automation (SFA)Managementul Depozitelor - Warehouse Management System (WMS)e-commerce, precum și multe altele.

De asemenea, în cazul aplicațiilor specifice unei industrii, unde nu există soluții personalizate, Softlead creează soluții custom, prin echipe dedicate acestor proiecte.

 

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Veeam: Managerii IT se simt din ce în ce mai vulnerabili în fața atacurilor cibernetice și a altor dezastre

Raportul Veeam privind tendințele în protecția datelor în 2023 arată că bugetele pentru backup-ul datelor vor continua să crească pentru a se alinia cu nevoia tot mai mare de coerență și fiabilitate pentru protecția datelor...

Citește articolul
Softlead

Previziuni în securitate cibernetică pentru 2023

Comunitatea de securitate cibernetică lucrează intens la tehnologii și soluții care vor proteja oamenii și companiile în 2023 și în anii următori. În pregătirea funcționalităților capabile să depisteze amenințările...

Citește articolul
Softlead

Softlead lansează un eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România

Descarcă gratuit cel mai nou material de tip eBook dedicat digitalizării companiilor de construcții din România.

Citește articolul