Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

26 iunie 2019

3 ediții încheiate ale unui eveniment creat cu și pentru pasionații de tehnologie par să fi fost doar “încălzirea” pentru cea de-a patra competiție de sailing Regatta IT.

Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

A pornit de la ideea de a oferi developerilor și mediului de business IT o altfel de interacțiune, o provocare la adrenalină, un plus de energie, o formă de cunoaștere și de autocunoaștere, așa cum nu a existat, până acum, într-un domeniu tehnic.

Departe de clădirile corporate și de agitația orașelor, de 3 ani, aproape 200 de programatori, manageri, specialiști HR și oameni de marketing din companii de IT acceptă provocarea de a fi parte dintr-o competiție de sailing, desfășurată la marina Limanu în week-end-ul 7-8 septembrie 2019. Deși conceptul evenimentului este unul relaxat, o comisie de arbitraj și un comitet de cursă veghează ca fiecare ediție a Regattei IT să se desfășoare conform unui regulament, iar cei mai buni să urce pe podiumul evenimentului.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment; tot ce contează este voia bună și spiritul de echipă. Primele echipaje înscrise reprezintă companiile: Zitec, Roweb, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline,  Softlead.

Ce facem, mai exact, la Regatta IT?
  • Participanții pot alcătui un echipaj de maxim 9 persoane, din cadrul companiei în care lucrează sau prin invitarea colaboratorilor, partenerilor sau clienților. Skipperul, cel care dă direcția în competiție, este asigurat de echipa Softlead, organizatorul evenimentului.
  • Timp de 2 zile, în perioada 7-8 septembrie 2019, în portul Life Harbour Limanu, începe un festival de sailing, bună dispoziție și socializare.
  • În cele 2 zile, participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni de training și de antrenamente pe apă (sâmbătă), urmate de competiția propriu-zisă, ce va avea loc duminică.
  • Întreaga competiție va fi monitorizată de comitetul de cursă, format din cei mai prietenoși arbitrii, de la Seanergya Academy, care vor aplica regulile oficiale de navigație și ne vor furniza rezultatele finale și echipajele premiate pe podium.
  • Competiția este una amicală, cu și pentru amatori. Deși avem echipaje care au descoperit yachting-ul prin edițiile anterioare ale Regattei IT, nu avem printre noi echipaje complete care să participe la competițiile naționale.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, companiile interesate pot  completa formularul de înscriere de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Vreme excelentă, locație excelentă, curse frumoase, petrecere frumoasă, premii frumoase, oameni frumoși Ingredientele unei Regatte memorabile. O experiență de neuitat! Ionuț Gradinaru, Cisco Logicom Simina Sailing Team

Iată cum a fost la ediția de anul trecut:

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Kaspersky prezintă o soluție cloud creată pentru a contracara trișatul în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports: compania a introdus o versiune beta a noii sale soluții Kaspersky Anti-Cheat pentru a ajuta organizatorii să combată trișorii. Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trișa și furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One HANA, tranzacţional şi analitic într-o singură platformă

Dacă aveţi în plan implementarea SAP Business One, trebuie să decideţi ce versiune a sistemului ERP alegeţi. În funcţie de tipul bazei de date, aveţi două opţiuni: SAP Business One pentru Microsoft SQL (baza de date relaţională standard) sau SAP Business One pentru SAP HANA (baza de date pe tehnologie in-memory computing). 

Citește articolul arrow_forward
Softlead

De ce e nevoie de normarea industriei de robotică?

Era digitală înseamnă, printre multe altele, şi automatizarea extinsă a proceselor robotice (RPA). Tehnologia scuteşte oamenii de efectuarea unor ore nenumărate de sarcini repetitive şi secvenţiale, fără o mare valoare adăugată. Însă aceşti “boţi” care definesc automatizarea nu înseamnă şi scutirea de existenţa unor ameninţări de natură informatic...

Citește articolul arrow_forward