Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

26 iunie 2019

3 ediții încheiate ale unui eveniment creat cu și pentru pasionații de tehnologie par să fi fost doar “încălzirea” pentru cea de-a patra competiție de sailing Regatta IT.

Softlead anunță oficial primele echipaje înscrise la Regatta IT 2019

A pornit de la ideea de a oferi developerilor și mediului de business IT o altfel de interacțiune, o provocare la adrenalină, un plus de energie, o formă de cunoaștere și de autocunoaștere, așa cum nu a existat, până acum, într-un domeniu tehnic.

Departe de clădirile corporate și de agitația orașelor, de 3 ani, aproape 200 de programatori, manageri, specialiști HR și oameni de marketing din companii de IT acceptă provocarea de a fi parte dintr-o competiție de sailing, desfășurată la marina Limanu în week-end-ul 7-8 septembrie 2019. Deși conceptul evenimentului este unul relaxat, o comisie de arbitraj și un comitet de cursă veghează ca fiecare ediție a Regattei IT să se desfășoare conform unui regulament, iar cei mai buni să urce pe podiumul evenimentului.

Participanții sunt amatori, cei mai mulți dintre ei dobândind experiență strict prin participarea constantă la acest eveniment; tot ce contează este voia bună și spiritul de echipă. Primele echipaje înscrise reprezintă companiile: Zitec, Roweb, Ness Digital Engineering, Raiffeissen, Credify, mReady, Cybernet, HRS, eSolutions, Stockberry, Uniline,  Softlead.

Ce facem, mai exact, la Regatta IT?
  • Participanții pot alcătui un echipaj de maxim 9 persoane, din cadrul companiei în care lucrează sau prin invitarea colaboratorilor, partenerilor sau clienților. Skipperul, cel care dă direcția în competiție, este asigurat de echipa Softlead, organizatorul evenimentului.
  • Timp de 2 zile, în perioada 7-8 septembrie 2019, în portul Life Harbour Limanu, începe un festival de sailing, bună dispoziție și socializare.
  • În cele 2 zile, participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni de training și de antrenamente pe apă (sâmbătă), urmate de competiția propriu-zisă, ce va avea loc duminică.
  • Întreaga competiție va fi monitorizată de comitetul de cursă, format din cei mai prietenoși arbitrii, de la Seanergya Academy, care vor aplica regulile oficiale de navigație și ne vor furniza rezultatele finale și echipajele premiate pe podium.
  • Competiția este una amicală, cu și pentru amatori. Deși avem echipaje care au descoperit yachting-ul prin edițiile anterioare ale Regattei IT, nu avem printre noi echipaje complete care să participe la competițiile naționale.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare, companiile interesate pot  completa formularul de înscriere de aici sau pot trimite un e-mail pe adresa [email protected]

Vreme excelentă, locație excelentă, curse frumoase, petrecere frumoasă, premii frumoase, oameni frumoși Ingredientele unei Regatte memorabile. O experiență de neuitat! Ionuț Gradinaru, Cisco Logicom Simina Sailing Team

Iată cum a fost la ediția de anul trecut:

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Producătorul jeleurilor Haribo anunță probleme în producție cauzate de o implementare software

O lume întreagă a copiilor și adulților cunoaște gusturile, culorile și textura dulciurilor Haribo, producătorul german fiind un reper al industriei de profil la nivel global. Iată cum a afectat o aplicație software un întreg sistem de producție, transformând un obiectiv de creștere a performanțelor într-un eșec, din care compania și-a revenit cu greu....

Citește articolul arrow_forward
Softlead

SAP Business One 10. Lista completă a noilor funcţionalităţi

SAP Business One 10, cea mai nouă versiune a suitei de management SAP pentru companiile mari şi mijlocii, este acum disponibilă atât pentru upgrade cât şi pentru proiecte noi. SAP aduce constant îmbunătățiri soluţiilor de business, însă, în cazul SAP Business One versiunea 10, saltul este mai mare decât de obicei. ...

Citește articolul arrow_forward
Softlead

Cum adaptăm rapid un business cu ajutorul unui ERP?

În perioadele dificile, așa cum este cazul pandemiei cu COVID-19, cele mai multe dintre companii aleg să extindă liniile de business cu noi produse sau servicii complementare pentru a crește vânzările și pentru a genera profit.

Citește articolul arrow_forward